Aviseringar
Rensa alla

Hur ser den typiska sossen, vänsterpartisen, moderaten etc ut enligt dig?


Ämnesstartare

Mina sterotyp-bilder (och ja, vi generaliserar i den här tråden [blush])

Vänsterpartist: chey med palestina sjal alternativt en progg-musiker

Moderat: Äldre herre á la Monopol-gubben, bor i ett slott och skrattar åt fattiga.

Kristdemokrat: Konfirmerad chey med hemstickade kläder och självlockigt hår som vet hur man kockar knäck och gillar "mysiga" saker och har kors runt halsen.

Centerpartist: ??? O____o"

Miljöpartist: Ungdom som inte vet vilket parti den ska rösta på så då röstar den på miljöpartiet för den gillar miljön.

Folkpartist: Skitstövell som gillar "hårda tag" och "diciplin".

Socialdemokrat: Röstar på sossarna för att "den alltid gjort det".

Sverigedemokrat: Fet och ful person som blev slagen av invandrare som liten och sitter på youtube och skriver "SD 2010!" på massa random videos eller skapar trådar om hur hemska muslimer är på olika forum, alternativt en korkad tjej som sett en invandrare på efterlyst och börjar "hata blattar" darför.

ja, ni fattar grejen...


   
Citera
Ämnesstartare

McLuver:

Vänsterpartist: chey med palestina sjal alternativt en progg-musiker

hahaha


   
SvaraCitera

Vänster/MP = Måttfullt coola.
Sossar/Moderater = Populister
Borgare i allmänhet = Antingen giriga och kalla idioter eller missledda.

McLuver:

SD: Fet och ful person som blev slagen av invandrare som liten och sitter på youtube och skriver "SD 2010!" på massa random videos eller skapar trådar om hur hemska muslimer är på olika forum, alternativt en korkad tjej som sett en invandrare på efterlyst och börjar "hata blattar" darför.

...Yeah, pretty much [bigsmile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Vänsterpartist:
Tjej/kille med Palestinasjal alternativt som gillar progg-musik. Lite annorlunda klädstil än gemene man. Trevliga speciella människor

Moderat:
Brommafarsa som åker omkring i dyr, ful bil, inte sällan en SUV. Tvekar inte att lätta på pluskan för att det skall stå turbo/kompressor/s-line bak på bilen, trots att gubbfan i realiteten inte kan köra bil, ty ytan är det viktigaste.
MUF:are. Ej sällan bortskämda snorungar till ovanstående farsor. Tycker att det är häftigt att vara MUFare eftersom det indikerar att man har mycket deg, vilket av någon anledning betyder att man är bättre än alla andra. Tror sig ha åstadkommit något storartat här i livet och lutar sig tillbaka på sina rika föräldrar och tror sig få credd för detta.

Kristdemokrat:
Konservativa, kristna fundamentalister som är emot homoäktenskap och liknande eftersom "det saknar stöd i bibeln". Tycker ofta att bara vissa skall få rösta. Är som regel den enda som inte konfirmerar sig för att få prylar, festa, träffa folk av motsatt kön och förhoppningsvis få utbyta kroppsvätskor...

Miljöpartist: Något vänstervriden ungdom som inte riktigt identifierar sig med vänstern/sossarna. Fokuserar mycket på miljön. Inte sällan vegetarian/vegan. Som regel trevliga och intressanta människor som liksom vänsterfolk ofta klär sig lite annorlunda och är lite annorlunda i största allmänhet.

Folkpartist: Skitstövell som gillar "hårda tag" och "diciplin".
Tiltar rejält så fort ämnen som Lag om bilbälte i framsätet "Varför ska någon bestämma över mig? -Låt mig dö ifred"
samt Systembolaget "du får köra bil och rösta, men inte köpa sprit?!" kommer på tal. Ofta Drogliberala barnsliga idioter som inte tänker på någon annan än sig själv.

Sverigedemokrat: Ofta missnöjesröstande ensamma män som tar sig själva på för stort allvar och överskattar sin hjärnkapacietet med råge. Anser att alla problem i samhället beror på invandringen. Mobbade när dom var mindre och söker hävda sig, utan resultat...
Se "Better Than Average" Nedan...
Centerpartist: Maud Olofsson?

Socialdemokrat: Som folk är mest.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sossen:

Klent begåvad gammal stofil, som dessutom är arbetsskygg. Bor på landsbygden och är bitter.

Vänsterpartisten:

Överviktig, oattraktiv och har ständigt dålig hygien och taskiga tänder.
Väldigt lat och klarade inte gymnasiet.

Sverigedemokraten:

Vacker och intelligent. I regel högutbildad och framgångsrik.

Samma beskrivning som ista på samtliga inom högern. Dock så har exempelvis Moderater ofta låtit sin framgång stiga sig åt huvudet, vilket gör att dessa har svårt att se de problem som verklighetens folk upplever. exempelvis den förödande mångkulturen.


   
SvaraCitera

Öh, seriöst?

Samtliga är unga och tror att de kan något.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Better Than Average:

Sverigedemokraten:

Vacker och intelligent. I regel högutbildad och framgångsrik.

Enligt statistiken så har ju SD-medlemmar lägst medelinkomst och högst betalningsanmärkningar... [zzz]

Sen så är alla SD-medlemmar jag sett förjävligt fula [y]


   
SvaraCitera

McLuver:

Vänsterpartist

Kan vara lite vem som helst, samma bas som sossarna har men de som syns och hörs är lite mer "kulturella" osv. Fast den typiska vänsterpartisten är nog en sjuksköterska och dom är alltid söta. [wink]

McLuver:

Moderat

Rika kapitalister med flottigt hår, alla brats röstar på moderaterna. Äckliga människor helt enkelt som sparkar på de som redan ligger ner. Oftast inavlade.

Crillepoffer:

Kristdemokrat

Frikyrklig, konservativ, kanske någon småföretagare. Sveriges egna Al-Qaida.

Crillepoffer:

Miljöpartist

Medelklassmänniskor som egentligen inte har någon koll på politik och tror att de är vänster men egentligen är de borgerliga. Äckliga.

Crillepoffer:

Folkpartist

Lärare osv, de vill ha disciplin. Kallar sig liberaler fast de är det mest auktoritära partiet i riksdagen nästan, hycklare!

Crillepoffer:

Centerpartist:

Den typiska en bonde. Den allmäna bilden av dem är att de är bortskämda nyliberaler som just läst Ayn Rand "När världen skälvde" och tyckte "den var så bra"...kan inte beskriva mitt hat mot sådana personer.

Crillepoffer:

Socialdemokrat

Helt vanliga arbetare som vill leva ett bra tryggt liv med en bra välfärd. Har ingen större koll på politik men vet att sossarna gynnar arbetarna. Oftast mycket mer radikala än moderpartiet och vill gärna förstatliga alla naturresurser osv.

Crillepoffer:

Sverigedemokrat

Mobbade människor som sagt. De har ingen större koll på politik, de tycker att den där invandraren på stan såg snett på dem och sen dess gillar de inte invandrare. De läser på nätet att invandringen kostar pengar och kan ingen mer politik än invandringspolitiken. De tror att om invandrarna försvinner så blir sverige något slags paradis. För före 70-talet när inga invandrare fanns i sverige fanns ju inga problem, jovisst...

Crillepoffer:

Kommunistiska partiet

Industriarbetare, skådespelare och musiker. Härliga människor, sociala och vet vad de har för åsikter, låter sig inte påverkas av klassfiendens propaganda. Principfasta personer.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

McLuver:

Sen så är alla SD-medlemmar jag sett förjävligt fula

+ att majoriteten utav dem som röstar på SD faktiskt är raggare som kör 240 alternativt 740.

^^


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

McLuver:

Sen så är alla SD-medlemmar jag sett förjävligt fula

Du har inte sett några. De är alla vackra.
Jag har länge varit med i olika vänsterrörelser, och där ser de flesta ut som AFA:s Salka Sandén.

Image


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Better Than Average:

Du har inte sett några. De är alla vackra.

Den här tjejen är verkligen "vacker", jo visst [zzz]

http://www.kamrat.com/kamrat/kamrat/HeartBroken09?do=view&usr=HeartBroken09

De flesta som röstar på SD är white-trash drägg.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Vänsterpartist: Kvinna, 50-talist som typiskt jobbar som förskollärare, sjuksköterska, socionom eller bibliotekarie. Medelinkomsttagare, tittar på SVT och är intresserad av kultur men inte av sport.

Socialdemokrat: Medelålders man inom industrin (alt. kvinna inom offentlig sektor) som inte bor i Stockholm, är medlem i LO och tjänar under normalinkomst. Tittar på sport och läser Aftonbladet.

Miljöpartist: Ung kvinna i Stockholm eller någon studentstad där hon studerar på Universitetet. Medelklass, handlar ekologiskt och har inget körkort. Lyssnar på Sveriges Radio och läser DN (dock inte sport eller ekonomi). Har något litet hantverk för sig.

Centerpartist: 45+ kvinna, bor på landsbygden i södra Sverige och är småföretagare eller jobbar inom privat sektor. Lägre högskoleutbildning, medelinkomsttagare, läser lokaltidningen, tittar på Aktuellt och Bonde söker fru. Gillar att gå på promenader.

Folkpartist: 60+, högre tjänsteman i någon storstadsregion.
Lyssnat på P1 o P2, läser DN och ser sig själv som kunnig. Vet dock inte hur man byter en säkring eller lagar ett cykeldäck.

Kristdemokrat: 65+, bor i Småland och tjänar under normalinkomst. Är pensionerad men har arbetat inom privat sektor eller varit hemmafru och bakat bullar. Lyssnar på P1 eller P2 och läser bara lokaltidningen. Pysslar i trädgården.

Moderat: Äldre välutbildad man som jobbar på privat företag, kan mycket väl ha chefsbefattning och är antagligen Stockholmare. Tjänar en bra bit över snittet, läser SVD och Dagens Industri, intresserad av aktier.

Sverigedemokrat: Ungefär som Jimmy Åkesson.
Man under 60, låg utbildning men medelinkomst. Lyssnar på Sveriges Radio, läser lokaltidningen och tycker om att ringa in till P1, kommentera nyhetsartiklar och skriva inlägg på Flashback. Avskyr nästan all kultur, feminism, queer och annan kunskap som inte stämmer överens med ens världsbild.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

McLuver:

Den här tjejen är verkligen "vacker", jo visst

"Hon" är ett troll. Random vänsterextremist som skapat hennes id för att jävlas med nationella. Väldigt desperat.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

moderat: [mad]

kristdemokrat: [zzz]

folkpartist: [mad][mad][mad]

centerpartist: [confused]

miljöpartist: [shake]

sosse: [cry]

vänsterpartist: [crazy]

jag: [cool][blush]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Vänsterpartist: Småflummig person från övre medelklassen som gärna vill ge intryck av att vara från arbetarbakgrund. Estetare.

Folkpartist: Läkare som gärna läser SVD eller DN till espresson.

Socialdemokrat: Medelålders man från arbetarklassen utan egentligt politiskt intresse som bara röstar S därför att så gjorde farsgubben.

Kristdemokrat: Skånsk äldre kvinna som är aktiv i kyrkan och tidigare jobbade inom bankväsendet.

Moderat: Småföretagande 50-årig man med politiken som litet sidointresse när han inte lirar golf.

Alla fördomar jag orkade ta med.


   
SvaraCitera