Forumet - hur ser er nyårsmeny ut

hur ser er nyårsmeny ut

2780 0 82
här e min o gamle farbrorns:

förrätt
svampsoppa med svampketchup båda gjorda med champinjon, kantarell, portabello o murklor

huvudrätt
linsbiffar serverat med riven zucchini o té-majonnäs (?!?) o stekt spenat med vitlök

efterrätt
chokladmousse med hallongrädde o kiwi

detta e inte skryt

Spana också in:

förrätt: någon form av räkcocktail (polaren kom hem med 1,5 kg färska räkor så något borde man väl kunna göra av det). 

huvudrätt: entrecote stekt i skivor. Köpte 2 kg svensk entrecote i bit... får skiva själva. Murklor på burk har vi hemma, BEA-sås gör vi själva. Frågan är nu som det snackas om - pommes eller klyftpotatis?

efterrätt: någon form av efterrätt med jordgubbar eftersom en av deltagarna just kommit hem med flyg från Spanien och har med sig 3 liter färska jordgubbar.

En av polarna har just kommit hem från Amsterdam med något väldigt trevligt rökbart. Så just nu sitter vi och puffar ren Sativa-Haze.  Mycket glad

Undrar hur den här nyårsafton ska utveckla sig? Tumme upp