Aviseringar
Rensa alla

Hur stor är risken att dö av alvedon?


Ämnesstartare

Om jag tar typ 20-25 alvedon så kan jag ju dö. Men hur stor är risken att jag dör? Är det en garanterad död eller bara smärta? Finns det någon statistik på hur många som dog och överlevde av överdos av alvedon?


   
Citera

"Om du tar en överdos medvetet, eller på annat sätt under kort tid får i dig höga doser av medlet, drabbas du av en akut förgiftning som kan bryta ned din lever totalt. Detta är ett mycket allvarligt tillstånd som i värsta fall kan leda till döden. Om det går så långt att din lever slutar fungera, måste du få en ny genom en levertransplantation om du ska kunna överleva.
Du kan nämligen inte leva utan en lever som fungerar."

mer finns att läsa på  http://www.paracetamol.se/alvedon/overdos/


   
SvaraCitera

Don't do it. 


   
SvaraCitera

Så många tabletter på en gång är inte bra för levern.


   
SvaraCitera

du kommer inte dö du får leverskador och kmr må dåligt bara 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Reeeetooo:
Don't do it. 

Varför inte?


   
SvaraCitera

Jag vet inte om detta är självmordstankar eller bara ren nyfikenhet, oavsett så är det inte lämpligt här då detta är en sida för ungdomar.. Om det handlar om självmordstankar och du känner att du vill prata med någon, föreslår jag att du ringer Nationella Hjälplinjen på nummer 1144. De erbjuder psykologisk hjälp och de som svarar är socionomer, psykologer och psykiatrisjuksköterskor med erfarenhet av att ge stöd. Behöver du akut hjälp, ring 112.

Låser tråden då jag är orolig att du eller någon annan ska få dumma, ogenomtänkta tips.


   
SvaraCitera

Tiiiiilde:

Varför inte?

Är det verkligen värt att ta livet? Förstår att du mår dåligt oså men är det verkligen värt att ta ditt liv för det? Tänk på din familj, dina vänner och att livet kan alltid bli bättre. 


   
SvaraCitera