hängde med min sambo och hans kompisar.
d va nice förutom att en av dem typ däckade och sedan kräktes i handfatet på toaletten så att det blev stopp
sillarna jag hade lagt in blev en hit, samma gällde tårtan.
Blivande_japan: sillarna jag hade lagt in blev en hit, samma gällde tårtan.
jag lade in en burk sill i kylen. den blev också bra.
Tog en promenad med en vän. Köpte med oss en bit mat och satt oss i en park ett tag. Därefter tog vi en varsin glass. Skildes sedan när molnen tagit över.
jag lade in en burk sill i kylen. den blev också bra.
menaru att du köpte 1 sill å s1 la in den i kylen?
komplicerat!
Blivande_japan: menaru att du köpte 1 sill å s1 la in den i kylen?
nä köpte inte. ställde in den sill som blev kvar efter middagen
haru käkat ngn vegetarisk sill under midsommar da?
har smakat två auberginesillar i senapsinläggning i år.
en igår å en på valborg. den igår va sådär, den på valborg va kalasgod. blev positivt överraskad
Blivande_japan: haru käkat ngn vegetarisk sill under midsommar da?
nä, skulle gjort men glömde bort :/
jag har ju gjort vegansill de senaste två jularna så har börjat få dem riktigt goda! flera som har föredragit det framför riktig sill
nä, skulle gjort men glömde bort :/
jag har ju gjort vegansill de senaste två jularna så har börjat få dem riktigt goda! flera som har föredragit det framför riktig sill
nice!
har ngt trevligt recept att langa?
Blivande_japan: har ngt trevligt recept att langa?
vet inte om jag har något nerskrivet
brukar bara googla "vegansk senapssill" och se ungefärliga mängder.
är i princip bara att skära upp aubergine i sillstora bitar och koka det i saltvatten tills det blir sladdrigt.
jag brukar göra senapssil och då är det ju typ bara att bland valfri mängd av havregrädde, senap (man får prova sig fram, se vilken som är godast), vinäger, lök (ev), olja, socker osv.
väldigt enkelt egentligen, gäller att experimentera sig fram till rätt mängder av allt bara
vet inte om jag har något nerskrivet
brukar bara googla "vegansk senapssill" och se ungefärliga mängder.är i princip bara att skära upp aubergine i sillstora bitar och koka det i saltvatten tills det blir sladdrigt.
jag brukar göra senapssil och då är det ju typ bara att bland valfri mängd av havregrädde, senap (man får prova sig fram, se vilken som är godast), vinäger, lök (ev), olja, socker osv.
väldigt enkelt egentligen, gäller att experimentera sig fram till rätt mängder av allt bara
ah, okej!
Laga trasig internetpoker halva natten låter inte så farligt när jag hör alla andras bravader.