Aviseringar
Rensa alla

Hur var er Midsommar?


hängde med min sambo och hans kompisar.

d va nice förutom att en av dem typ däckade och sedan kräktes i handfatet på toaletten så att det blev stopp


   
SvaraCitera

sillarna jag hade lagt in blev en hit, samma gällde tårtan.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Blivande_japan: sillarna jag hade lagt in blev en hit, samma gällde tårtan.

jag lade in en burk sill i kylen. den blev också bra.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tog en promenad med en vän. Köpte med oss en bit mat och satt oss i en park ett tag. Därefter tog vi en varsin glass. Skildes sedan när molnen tagit över.


   
SvaraCitera

Biologen:

jag lade in en burk sill i kylen. den blev också bra.

menaru att du köpte 1 sill å s1 la in den i kylen?

komplicerat!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Blivande_japan: menaru att du köpte 1 sill å s1 la in den i kylen?

nä köpte inte. ställde in den sill som blev kvar efter middagen Rodnar


   
SvaraCitera

Biologen:

nä köpte inte. ställde in den sill som blev kvar efter middagen Rodnar

ojojoj! mästerkock1!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Blivande_japan: ojojoj! mästerkock1!

Cool


   
SvaraCitera

Biologen:

Cool

haru käkat ngn vegetarisk sill under midsommar da?

har smakat två auberginesillar i senapsinläggning i år.

en igår å en på valborg. den igår va sådär, den på valborg va kalasgod. blev positivt överraskad


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Blivande_japan: haru käkat ngn vegetarisk sill under midsommar da?

nä, skulle gjort men glömde bort :/
jag har ju gjort vegansill de senaste två jularna så har börjat få dem riktigt goda! flera som har föredragit det framför riktig sill Förvånad


   
SvaraCitera

Biologen:

nä, skulle gjort men glömde bort :/
jag har ju gjort vegansill de senaste två jularna så har börjat få dem riktigt goda! flera som har föredragit det framför riktig sill Förvånad

nice!

har ngt trevligt recept att langa?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Blivande_japan: har ngt trevligt recept att langa?

vet inte om jag har något nerskrivet Rodnar
brukar bara googla "vegansk senapssill" och se ungefärliga mängder.

är i princip bara att skära upp aubergine i sillstora bitar och koka det i saltvatten tills det blir sladdrigt.
jag brukar göra senapssil och då är det ju typ bara att bland valfri mängd av havregrädde, senap (man får prova sig fram, se vilken som är godast), vinäger, lök (ev), olja, socker osv.
väldigt enkelt egentligen, gäller att experimentera sig fram till rätt mängder av allt bara


   
SvaraCitera

Biologen:

vet inte om jag har något nerskrivet Rodnar
brukar bara googla "vegansk senapssill" och se ungefärliga mängder.

är i princip bara att skära upp aubergine i sillstora bitar och koka det i saltvatten tills det blir sladdrigt.
jag brukar göra senapssil och då är det ju typ bara att bland valfri mängd av havregrädde, senap (man får prova sig fram, se vilken som är godast), vinäger, lök (ev), olja, socker osv.
väldigt enkelt egentligen, gäller att experimentera sig fram till rätt mängder av allt bara

ah, okej!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Laga trasig internetpoker halva natten låter inte så farligt när jag hör alla andras bravader.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Knegaren: Ramlade ner från en balkong

lol Mycket glad


   
SvaraCitera