Aviseringar
Rensa alla

Hur vet man om någon utnyttjar en?


Ämnesstartare

Jag har en kompis och vi bråkade lite igår därför att hon tyckte att jag hade "ignorerat" henne, vilket var sant men jag erkände aldrig men jag förklarade för henne att det kändes som om hon ignorera mig.

Hon försökte så gott hon kunde att förklara att hon verkligen ville vara vän med mig men jag sa att jag har svårt att lita på folk eftersom jag har blivit utnyttjat förr och jag vill inte bli det igen.

Så idag så umgicks vi i skolan som vi brukade innan jag började "ignorera" henne och det gick bra men det första jag får höra från henne när jag kommer är att en kille som var med oss när vi umgicks var lite "närgången" eller vad man ska säga, han petade på henne och kittlade henne helt enkelt.

Den här killen har även kysst henne en gång när hon var ihop med en annan kille och det blev drama överallt och de gjorde slut och den killen hatar henne nu. Hon sa att hon inte vågade säga emot eftersom hon har blivit misshandlad av ett ex och hon ville inte riskera det igen.

Hon har sagt till honom att sluta vara närgången och sådär men jag fattar inte varför hon alltid ska komma med sina problem till mig. Det är som om hon bara vill vara "vän" med mig därför att hon kan komma med sina problem till mig men jag vill inte vara nån slags redskap och jag blir bara förbannad på henne men jag har inte sagt det till henne.

Hon brukar bara skriva till mig på Snap eller prata med mig om det gäller hennes problem eller om det är vad vi har för läxa tills nästa vecka osv. Hur kan jag veta om hon verkligen utnyttjar mig eller om hon är en riktig vän? Om jag frågar henne så kan hon ju ljuga så jag vet inte hur jag ska luska ut sanningen.


   
Citera