Aviseringar
Rensa alla

Hur viktig är utseendet i ett seriöst förhållande?


Ämnesstartare

Har tänkt på det här ett tag, har dock aldrig haft ett riktigt seriöst förhållande. MEN! Om jag skule ha en kille så skulle utseendet inte spela så stor roll. Gillar ju muskler ofc men mysig mage går också bra, eller spelar utseendet roll? Det kanske det gör. Jag raggar ju inte på någon som jag inte finner tilltalande..

Hur tänker ni? Shit, jag får inte ens rätsida på hur jag själv tänker..[mad]


   
Citera
Ämnesetiketter

Klart att det spelar roll, jag vill då rakt inte ha ett förhållande med någon som jag inte finner attraktiv.


   
SvaraCitera

Finns det attraktion och känslor så gör det.


   
SvaraCitera

Alltså man är väl kapabel att vara med typ alla som inte är direkt frånstötande men det är väl kanske den där riktigt vackra personen man kanske lite lätt berusad bestämmer sig för att fan hon och jag är uppenbarligen menade att vara med varandra, men jag vetifan.


   
SvaraCitera

Marmorscalare:

eller spelar utseendet roll?

Ja då det behövs attraktion.
Jag vill inte vara ytlig av mig men om jag inte finner en tjej attraktiv så finns det inte en större chans att jag skulle vilja vara mer än vän med henne.


   
SvaraCitera

inte alls.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Mjo men mer, ska det vara en tipoängare för att vara värd i ett förhållande eller spelar det mer roll i festragg?

Om jag bara tycker personen i fråga är söt funderar jag då mer på personligheten än utseendet efter.


   
SvaraCitera

Attraktion tenderar väl att vara en rätt viktig komponent för att man ska inleda ett förhållande från början. Men tja, skulle min partner få sitt utseende helt förändrat i en tragisk olycka eller något så skulle det knappast få mig att avsluta förhållandet.


   
SvaraCitera

får ofta attraktion för people utan att dom behöver vara speciellt snygga. det kan liksom växa fram. i sättet dom hanterar situationer osv [crazy]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

mediakatt:

skulle min partner få sitt utseende helt förändrat i en tragisk olycka eller något så skulle det knappast få mig att avsluta förhållandet.

Bra synpunkt. Då kanske man förstår alla gamlingar som håller ihop i 65 år. Fast det är ju självklart, kärlek är kärlek. Men attraktion måste funnits från början. True.


   
SvaraCitera

Personligen blir jag inte attraherad av främst utsidan, det måste finnas någonting annat där. Finns inte det kan personen se ut som mejslad ur marmor och be på knä om att få ligga med mig, det spelar ingen roll. De rent fysiska egenskaperna är phett irrelevanta, jag kan inte se på en bild på en person/se en person på gatan och därefter vilja idka samlag med'en.

(Eller, helt irrelevanta är de inte; även jag har naturligtvis ramar gällande fysiskt utseende på olika vis.)

*luddig harang*

Är jag ensam om detta?


   
SvaraCitera

Ögon i en plåthink:

Är jag ensam om detta?

Nah, håller i stor med.


   
SvaraCitera

Ögon i en plåthink:

jag kan inte se på en bild på en person/se en person på gatan och därefter vilja idka samlag med'en.

samma. behöver veta något om hur den är som person


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ögon i en plåthink:

Är jag ensam om detta?

Om du syftar på att en människa kan vara hur utseendemässigt fulländad som helst men ändå inte tilltala dig så förstår jag, ja. Att vara med ett svin är både avtändande och känns inte som ett speciellt bra sätt att spendera sin tid.

MEN, jag skulle liksom inte bli kär i Shrek om han kom fram till mig bara sådär. Men, jag skulle säkert kunna bli kär i personligheten som kanske skulle kunna leda till en förälskelse, eventuellt förhållande. Men det är en hypotes. Har inte prövat.


   
SvaraCitera

Inte alls. Skulle inte ens vilja ha någon som såg perfekt ut, det är ju alla brister som gör oss till människor. Älskar man någon så älskar man hela paketet, så att säga. Sen blir den personen ändå perfekt i ens ögon pga man känner denne ut och in, insidan speglas på utsidan.

Marmorscalare:

kär i personligheten

Jag tror att det går, om man typ... haft ögonbindel på sig när man lärt känna varandra? [crazy] Oftast är det ju hela personens kroppsspråk och beteende som tilltalar dig. Så om denna Shrek är charmig och du tycker han är väldigt tilltalande så kommer han ju bli finare och finare i dina ögon, på alla sätt (inte bara utseendemässigt).


   
SvaraCitera