Forumet - I mina tankar just nu-tråden #2

I mina tankar just nu-tråden #2

1782306 56 192076

Crysilis: Känner att det väl vore nog så morsomt om jag vore att ha serietidning att läsa nu. Kom att tänka på det pga herr Von Anka ^_^
Finns serietidningar ens att köpa nuförtiden?
Minns Edvard i Stockholm, när jag bodde hos honom, han hade sparat hundratals gamla hederliga 60 och 70 -talstidningar i en röd plastlåda som stod vid sängen, det var den enda gången som jag faktiskt läst serietidningar i hela mitt liv.
Men görs de fortfarande idag?
Visst, hederliga frisörsalonger har ju serietidningar i stället vid soffan i väntrummet... Men di har jag sett är ifrån sena nittiotalet.
Vet ej.
Vistas du aldrig i mataffärer eller kiosker

Spana också in:

FHAAACK. Ledigheten i jul gick inte in som semesterdagar trots att jag önskade det. Var nog inte tillräckligt tydlig med det.
Får en svältlön nu pga det. Det som jag får i brutto nu brukar jag ha i netto en månad med full närvaro. Rullar ögonen
Nåja har ju ändå 5 semesterdagar kvar, kanske tar ut dom lagom till en nattvecka eller veckan jag fyller år hihihi.
ELLER så tar jag ut några en vecka när jag ska jobba helg, betalt 7 dagar i sträck + ob för helg. Cool
Gick till disken för att fråga om jag kunde boka om en tid men innan jag hunnit öppna munnen så suckar hon och ba redan betalt!!! Alltså lugna dig jävla människa h ade ej tänkt betala igen. Nästa människa som kom fram till disken fick ett jättetrevligt bemötande av annan sköterska. Alltså varför har hon riktat in sig på mig
Hur ställer man in så man inte får en massor med vän-förslag på Facebook konstant? Får iofs inte jättemånga Ledsen Men ja... en del.
Om jag nu vore villa bli vän med personerna ifråga så skulle jag väl redan skickat förfrågan till hn om den är värd att vänna med? ^^ Det är inte som så att... Oj, Facebook för att du föreslog den här personen åt mig, jag hade helt glömt bort att hn är min vän, tack!
Det måste finnas sådan inställning, det plingar i telefonen Arg

... Precis nu när jag skulle klicka skicka så plingade det i telefonen igen :S
Det bör väl gå under Messenger-appen? Fast då kan man inte läsa meddelanden om man raderar den. Hmm.