Aviseringar
Rensa alla

Inte hörts av på snart 2 veckor? Vad har hänt?


Ämnesstartare

Hallå, jag är en grabb på 18 år och är orolig och vet ej var jag ska ta vägen just nu. Jag har pratat med en tjej i nästan ett halvår och hon bor cirka 20-30 mil ifrån mig. Vi har pratat mycket och kommit nära inpå varandra. 

Men nu har vi inte haft någon kontakt alls på nästan 2 veckor. Hon har inte hört av sig eller svarat på de sms jag skickat. Vilket gör ont och känns riktigt hårt eftersom att jag tycker om henne så grymt mycket. Är detta normalt? Dels så är hon inte hemma just nu men hon har internet men hör inte av sig? 

Vad har hänt? För ungefär en och en halv vecka sedan så hörde jag från henne sist och då verkade allt vara helt okej i det smset. Men nu hör hon inte av sig, svarar inte? Kan någon ta sin tid och förklara vad som hänt? 


   
Citera

Det verkar som att hon gått vidare, på ett osnyggt vis kan tilläggas.

Kanske har hon träffat nya kompisar eller kommit i ett förhållande, eller så är det någon annan anledning som inte heller har med dig att göra. Det enda du kan göra är att vänta tyvärr och med tiden släppa henne.

Må väl <3


   
SvaraCitera

Hon kanske inte har täckning på mobilen? Hennes internet kanske ligger nere? Hon kanske hör av sig när hon kommer hem igen, om inte, nä då vill hon nog inte snacka mer.


   
SvaraCitera

Hur ska vi kunna veta vad som hänt..?

Är du orolig för att en olycka hänt kan du ju försöka få tag i någon anhörig/vän till henne.


   
SvaraCitera

Inse, hon har tröttnat eller hittat en snubbe.


   
SvaraCitera