Aviseringar
Rensa alla

Jättemkt blod...?


Ämnesstartare

Jag piercade läppen i fredags eftermiddag, centrerad underläpp. Har sen dess blödit till och från. Speciellt när jag pratat mycket eller ätit, så kommer det lite blod som man får torka bort den.

Nu vaknade jag av blodsmak i munnen och det är "massa" blod. En sårskorpa runt kulan på utsidan och en slags hinna av blod på plattan på insidan. Och denna hinna verkar sitta fast i hålet för det går inte att få bort den. Läppen har även svullnat upp endel.

Nånting att vara orolig över?


   
Citera
Ämnesetiketter

alltså om man säger så här; det är inte positivt. huruvida det är negativt eller inte tycker jag du ska vända dig till en expert för att få reda på. det är viktigt att du tar hand om dig och din kropp för annars dör du[crazy]


   
SvaraCitera

vofsweden:

Nånting att vara orolig över?

Min pojke som har snakebite säger att det var samma för honom. Han tog väl hålen för 2-3 år sen och han lever fortfarande, oroa dig inte [y]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Okej. Nu när jag steg upp så slutade det blöda iaf och hinnan skingrade sig lite. Var en typ tjock hinna av koagulerat blod under plattan som jag tog bort också. Svullnaden verkar ha gått ner lite med. Men är fortfarande orolig.

Nån som varit med om detta? Nån som vet vad det kan bero på?


   
SvaraCitera

Viktig fråga, gjorde du den hos en piercare eller själv?

Annars är svullnad inget ovanligt. Men att de blöder mycket har aldrig hänt för mig. Visst kommer det lite blod, men inte mycket alls.

Tvätta den bara, och tvätta bort sårskorporna så ska det vara lugnt.


   
SvaraCitera

vofsweden:

Läppen har även svullnat upp endel.

Förmodligen är det för att du varit och pillat och petat på den. Kör på lite eftervård och sluta pilla så ska du se att skiten löser sig.


   
SvaraCitera

vofsweden:

Nånting att vara orolig över

Det låter som om du inte har ett läksmycke som räckt till, men gör som Massgrav säger och kör eftervård och försök låta den vara ifred.


   
SvaraCitera

Ja, ta hand om den och tvätta den noga. Sårskorporna ska tas bort med ljummet eller varmt vatten. Och som de andra säger - peta inte!

Hoppas det läker på bra sen.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tog det självklart på en studio. Har inte pillat eller petat på den och varit mycket noggrann med eftervården. Tror inte heller att läksmycket är för kort.

Måste ha råkat sova på en eller något och på så sätt irriterat den. Har varit finfint resten av dagen. Hoppas jag inte vaknar på samma sätt imorgon


   
SvaraCitera

vofsweden:

Hoppas jag inte vaknar på samma sätt imorgon

Det är nog ingen fara, svullnanden och varandet brukar ge sig efter en vecka eller så.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Har piercing i tungan sen ett och ett halvt år tillbaka. Det är ju ingen dans på rosor direkt, så man tycker detta borde vara lätt som en plätt. Men man blir ju så oerhört orolig för minsta lilla. Nu är det dags att sova. Inatt med huvudet högt och på rygg.


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera