Forumet - Jag är avundsjuk på min pojkvän

Jag är avundsjuk på min pojkvän

501 0 25
Hjälp mig...vad ska jag göra? Jag är så otroligt avundsjuk på min pojkväns smart hjärna. Han får 5:a på alla sina tentor och är så fruktansvärt smart. Nu har han och några kompisar vunnit en prestigefylld case-tävling och åker iväg imorrn för att tävla i semi-finalen och jag vet att dom kommer vinna där också.

Jag vill verkligen vara glad för hans skull men det går inte...jag blir bara jätteavundsjuk och vill också ha allt det där...är det någon som känner likadant? Vad ska jag göra? Jag vill inte känna såhär!!!

Spana också in:

Hitta någonting du verkligen brinner för så kommer du antagligen inte bry dig så mycket om din pojkväns framgång utan mera om din egen :)
Så brukar det ofta vara när man inte har något intresse förutom vänner och sådant eller om man inte har något intresse man verkligen vill satsa på :) hitta något så ska du se att känslan försvinner! :)

Puss /nina

niince.blog.com
utnyttja situationen ist[wink]

man har väl känt sådär nån gång att ens partner är smartare än en själv eller bättre på nåt sätt vilket får en själv att känna sig värdelös.. men se det positivt, du är brud, ni SKA vara mer korkade än oss och ha ett sämre jobb osv[crazy]