Aviseringar
Rensa alla

Jag förstår inte honom?!?


Ämnesstartare

Hejsan!

Nu är det såhär att en kille som jag har haft känslor för väldigt länge har börjat gilla mig denna vecka? Har vetat vem han är i 2 år, lärt känna han i 2 månader bara. Har hört väldigt mycket, om att han säger till sina andra killkompisar att han tycker att jag ser bra ut, att jag är snygg osv. Han har även sagt det till mina tjejkompisar. Jag har aldrig haft ett förhållande, jag är 13 år och vill verkligen att det ska bli något mellan mig och han. Jag har alltid haft lite småkänslor för honom och nu har känslorna börjat bli mer när han har sagt till andra att han tycker jag är snygg, att jag ser bra ut osv. Sedan hade han sagt till min vän att hon skulle ta med mig till stan han ville krama mig och umgås med mig, vad innebär detta? Det känns verkligen som att min dröm har gått i uppfyllelse, alltså verkligen gillar honom. Hans kompis, han heter Nils och han har gillat mig i 3 veckor nu. Det är killens kompis, han jag skriver om alltså. Nils säger att det känns som att killen jag skriver om hatar honom p.g.a att Nils fortfarande gillar mig. Är han avundsjuk?


Mina tjejkompisar har skrivit till honom och sagt att han ska haffa mig, han skrev "Haha vänta en liten stund :)" och med det mena han att vi skulle ta det lugnt, alltså så vi inte rushar in i ett förhållande så snabbt innan vi lär känna varandra och tycker han har helt rätt. Han har sagt till sina andra vänner att han gillar mig "lite" och att han vill träffa mig mer eftersom att vi inte brukar umgås när jag är med hans vänner? Vi brukar knappt prata osv, jag träffade honom förr igår.. Han sa "hej hej:)" till mig med en vänlig röst. Sedan körde vi en lek och då skulle jag pussa honom (kinden), och det gjorde jag. När jag inte var där så frågade min kompis honom om han blev glad av pussen, han skrattade och sa "Hahaha lite" och det är inte vanligt att killar är ärliga mot tjejer ellerhur? Sedan har han sagt till min tjejkompis att han inte vill ha ett förhållande med mig men att han vill "hålla på" med mig.. Liksom varför vll han inte ha ett förhållande? Han är verkligen en godhjärtad kille, inte som alla andra. Han är lätt den sötaste killen någonsin.  Han sa att han inte ville ha förhållande till mig kompis, bara att han ville hålla på. Liksom vad menar han med detta? Jag förstår faktiskt ingeting.

Om han gillade mig och verkligen ville ha ett förhållande med mig så tror jag inte att jag kan, för ett litet problem som jag hatar med mig själv.. Mitt självförtroende, jag tycker att killen är så mycket bättre än mig, och att han förtjänar bättre. Han är verkligen jätte snygg och sötaste! Förstår bara inte varför väljer han mig?

Skulle vara väldigt tacksam för ärliga svar, ta er tid och läs! <3


   
Citera
Ämnesstartare

Då jag varit med om att tjejen (flera tjejer) jag är intresserad av tänker som du, att jag är för bra för henne, så kan jag säga: tänk inte så. 

Om han är intresserad så ÄR han intresserad. Om du också är intresserad av honom fortfarande så får du ta chansen.  Han är nog knappast intresserad utan någon anledning. 

Samtidigt kan jag tycka att man ska vänta med förhållande om man är 13 år. Särskilt om man inte känner sig redo för det. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tack så jätte mycket för svar! Jag vill verkligen ha ett förhållande med honom om man tänker på hur länge jag har gillat honom och helt plötsligt börjar han gilla mig för någon anledning. Han är 14 och jag 13.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

lol. låter som en sk badboy. han vill vänta för att han har andra tjejer han "håller" på med samtidigt och kan inte bestämma sig.


   
SvaraCitera