Aviseringar
Rensa alla

jag vill ta livet av mig.


Ämnesstartare

jag har många nära vänner, men alla är egon. ingen frågar EVER NEVER den så simpla frågan " hur mår du?" ingen bryr sig om mitt liv.
Jag har slutat berätta om det till andra, ingen lyssnar eller frågar ändå.
Det enda de bryr sig om är dem själva. JAG skall alltid vara den som lyssnar annars är jag typ skit. Om jag (som idag ) inte orkade komma med dem och bada bastu, blev de sura och min bästis talade inte med mej och kallade mej " fejdare". Då har jag suttit med hennes och hennes pojkväns mamma i över 3h och talat om hur skit hon mått o blabla, jag satt och lyssnade och lyssnade. Det måste jag alltid göra till ALLLA!!!!!
Jag brukar testa mina vänner att om jag säger nåt om mig själv typ nåt om min crush *ingen reaktion* direkt efter frågar jag en fråga om dem själva och de kommer direkt svar. Hänt massa gånger. Min mamma, pappa och tvillingsyster lider av nån forms depression och jag med. Ingen lyssnar på mig, t.om min psykolog är dålig!! Den jag älskar ger mig mixed signals helatiden men har nu ignorerat mig i 1 månad ungefär. Alla mina vänner och familj tycker att jag skall glömma honom för att han är 4 år äldre än mig och muslim från Kosovo. Tyvärr har mitt hjärta valt honom och tycks inte ändra sig , de fattar de inte o de fattar inte heller hur ensam jag egentligen är när jag inte är med dem ( 3st) ALLA av dem har en pojkvän. Jag har inte haft en på.. 3år? Har inte velat ha heller så skall inte gnälla .. men det jag gnäller över är att INGEN lysnar eller bryr sig om mig, om ens EN människa skulle göra de skulle jag var lycklig! Jag hjälper andra men får INGET i gengäld förutom att människor alttid skriker åt mig om jag inte gör som de ber. Jag har börjat säga emot nu , jag har varit weak förr, och de betyder att jag förlorat massa vänner åxå..


   
Citera

ta livet av dem ist [blush]


   
SvaraCitera

hur mår du? +_+


   
SvaraCitera

försök hitta en bra umgängeskrets istället.


   
SvaraCitera

JOSEFINDENISE:

Tyvärr har mitt hjärta valt honom och tycks inte ändra sig

[rolleyes]

(det går över)

låter som att du tycker jävligt synd om dig själv. ryck upp dig och byt umgängeskrets aka vänner


   
SvaraCitera

har du sagt till dina vänner att du tycker det verkar som dom inte bryr sig och att du mår dåligt? det kan vara svårt att se sånt även om det borde vara enkelt. försök prata med dom för annars förändras inget.


   
SvaraCitera

Läste texten men fattar inte vad problemet är, du är ung.


   
SvaraCitera

Det finns de som aldrig ens kramat någon av det könet de diggar och inte ens har vänner. Allt handlar om inställning, är något skit så gör något åt det, det är bara du som kan det.


   
SvaraCitera

Buhu. Ditt liv verkar så svårt.


   
SvaraCitera

Försökt hitta någon som inte velat ta sitt liv ;So


   
SvaraCitera

JOSEFINDENISE:

ingen bryr sig om mitt liv.

Jag lovar människor bryr sig, men det sitter mest i ditt huvud. Föreställ dig att du mår fullständigt bra och att du har en vanlig dag.. vad är det nästa du kommer göra nu i så fall?

Gör det, låt inget hindra dig... även om det är att ta ut soporna så gör det. Du måste ändra inställning även om du tänker att dina gener säger åt dig att må dåligt, du kan ändra på det och ta dig i skinnet och gör vad ditt lyckliga jag skulle göra ifall du var det exakt nu.

Att ha vänner som bryr sig kan vara sällsynt men när du har bara en som bryr sig och har en vänskapskärlek så att säga... då ska man hålla kvar den håll kvar den vad som än händer. Vänskapen ska inte gå utöver kärlek till killar osv personer kommer och går men något som verkligen kommer stanna kvar är vänskapen ifall ni håller den korrekt och du kan få så mycket ut av den ... den kan rädda ditt liv.

Gör saker som du tycker är roligt... flirta? Prata med människor? film? vänner? bio? Hästar? Se på den solen som börjar komma fram nu... solen ger liv och lycka!

Snipp snapp slut så var denna kommentar slu! "&"&"


   
SvaraCitera

JOSEFINDENISE:

alla är egon

Jag tycker det är enormt egoistiskt att ta sitt liv. Så du borde ju passa bra ihop med dem.

JOSEFINDENISE:

psykolog är dålig!!

Byt! Det har du rätt till. Och berätta för psykologen att du funderar på att ta ditt liv så han kan ge dig rätt hjälp.

Sen till dina vänner och killen du är kär i. Sånt där går upp och ner hela livet, både vänner och killar, det är bara att kämpa sig igenom det, livet är inte alltid en dans på rosor.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

tack för alla svar , hjälpte massor 🙂 o juu javet att det är egot att ta sitt liv och att jag tykcer synd om mig men jag skall trya sluta med det nu och tänka som positivare på mitt liv och allt 🙂


   
SvaraCitera

slut att whina. Det är bara du som kan förändra dina egna problem.


   
SvaraCitera