Aviseringar
Rensa alla

Julklappstips 2014


Ämnesstartare

Nu sitter jag här och funderar igen och undrar vad man ska ge bort i julklapp i år? Jag är en sådan som vill ge bort smarta presenter och tycker jag har gjort det bra under åren. Maxpris 300 kr.

Mamma?
Pappa?
Syskon?


   
Citera

Hej!
Mamma kan man alltid köpa nått till köket, kläder eller nått sånt. Jag har köpt en ekologisk tvål och ett presentkort på ett jättemysigt café här i stan. 

pappa är svår. Upplevelser? Jag har gett massage kuponger,  matlagnings kuponger. Smart och gratis ^^

syskon, man kan köpa leksaker, kläder, presentkort m.m

Lycka till med shoppandet!


   
SvaraCitera

Designa en egen t-shirt och ge bort.

http://www.spreadshirt.se/designa-egen-t-shirt-C59


   
SvaraCitera

En lagbok förstås Tumme upp


   
SvaraCitera

marionkarlsson: Mamma kan man alltid köpa nått till köket, kläder eller nått sånt. Jag har köpt en ekologisk tvål och ett presentkort på ett jättemysigt café här i stan.

pappa är svår. Upplevelser? Jag har gett massage kuponger, matlagnings kuponger. Smart och gratis ^^

Jag vet inte varför jag får uppfattningen av att mamma kan få en ny stekpanna och pappa skickar jag på bordell eller thailändsk oljemassage. Mycket glad


   
SvaraCitera

Lagens förlängda arm: En lagbok förstås  Cool

Sverige måste väl ligga etta i världen vad beträffar att skapa och hitta på nya lagar så risken är väl uppenbar att lagboken är gammal redan innan den nått mottagaren.   Ledsen


   
SvaraCitera

TOR: Sverige måste väl ligga etta i världen vad beträffar att skapa och hitta på nya lagar så risken är väl uppenbar att lagboken är gammal redan innan den nått mottagaren.

Ja, det ultimata vore ju om personen kunde få Sveriges rikes lag 2015 som kommer ut efter årsskiftet iom att året snart är slut. Då kommer alla lagar som träder i kraft 2015 att finnas med.


   
SvaraCitera

Lagens förlängda arm:

Ja, det ultimata vore ju om personen kunde få Sveriges rikes lag 2015 som kommer ut efter årsskiftet iom att året snart är slut. Då kommer alla lagar som träder i kraft 2015 att finnas med.

Vad kostar Sveriges rikes lag 2015 då?


   
SvaraCitera

Olycklig:

Vad kostar Sveriges rikes lag 2015 då?

2220 kr. Dock är priset endast preliminärt då den inte är utgiven än.


   
SvaraCitera

marionkarlsson: Mamma kan man alltid köpa nått till köket

hej könsroller


   
SvaraCitera

Beror helt på vad de gillar så det är ju svårt att säga ngt generellt vad folk gillar. Vill dock tipsa om att köpa klapparna från någon välgörenhetsorganisation så att man samtidigt gör en liten insats mitt i all konsumtionshets. 

http://www.medvetna.se/valgorenhet/
http://stod.redcross.se/kop-ett-gavobevis/


   
SvaraCitera

Mamman kanske har ett matlagningsintresse. 


   
SvaraCitera

Perspektiv..


   
SvaraCitera

Lagens förlängda arm: Ja, det ultimata vore ju om personen kunde få Sveriges rikes lag 2015 som kommer ut efter årsskiftet iom att året snart är slut. Då kommer alla lagar som träder i kraft 2015 att finnas med.

Mao... ett presentkort är det perfekta. Men...

Lagens förlängda arm: 2220 kr. Dock är priset endast preliminärt då den inte är utgiven än.

...kan man inte tanka ner den som en SUPERSTOR .PDF-fil? Eftersom staten eller polis och åklagarmyndighet ställer som krav på att det är alla medborgares plikt att veta vad det är för lagar som gäller så borde ju lagboken finnas att tanka ner. Att den för övrigt finns på nätet som vanlig websida tror jag mig ha sett någon gång.

Du som representerar lagen på UM... hur mycket pengar får man föra ut ur landet utan att bryta mot några lagar både vad beträffar "till annat EU-land" resp till USA?
Läste på Flashback för några år sedan att till Tyskland fick man bara FÖRA IN ca SEK 100.000.- för att slippa åka på åtal för valutasmuggling IN I Tyskland!!???   Skeptisk

Valutatransaktionen är som du kanske förstår avsedd för MC- och bilköp. Cool


   
SvaraCitera

Typ bokmärken glittriga och sånt kanske


   
SvaraCitera