Forumet - Kollar polisens ens mobil vid förundersökning/förhör?

Kollar polisens ens mobil vid förundersökning/förhör?

1270 1 23
Var det länge sedan brottet begicks! Nej, polisen kommer inte att ha något intresse av din mobil. Förutsatt att du inte snattat för att sälja stöldgodset vidare och haft kontakt med köparen via mobilen men då hade de med stor sannolikhet tagit din mobil vid brottstillfället och inte flera veckor/månader senare. 

Så du kan vara lugn.

Spana också in:


S3ON: De behöver ej din mobil för att se meddelanden som har skickats från och till den, de har FRA att begära information från om så skulle vara aktuellt.

Så du kanske inte kan vara helt lugn.
För snatteri? I synnerhet om det är första gången? Glöm det.

Proffsen dvs de mer avancerade brottslingarna använder kontantkort som de byter kanske varje dag eller varje vecka varför det blir väldigt svårt av åklagaren att få ut några uppgifter eftersom h*n varken vet mobilnummer eller telefonoperatör.

Super Macho: För snatteri? I synnerhet om det är första gången? Glöm det.
Vad vet du om TS brottshistoria? 


bob_hop: Dom får ju inte lyssna av samtal på skype så varför skulle det då få hämta all den infon är frågan för att det är ju via internät det funkar och inte via simkortet
Heh. Jag tror du behöver fördjupa dig lite i kommunikation. 

bob_hop: S3on snuten får ju inte lyssna av skype för att det är en ip telefon och inte en vanlig eller vad man ska säga så varför skulle dom då få göra det efter att dom har haffat någon det är min fråga till dig
Har du källor på det? 

För att det finns misstanke om brott.