Aviseringar
Rensa alla

Lite vett tack


Ämnesstartare

Kan någon försöka göra att min hjärna förstår att jag är ensam och att en viss människa inte bryr sig om mig? Jag håller på att sprängas av alla tankar i huvudet och jag orkar verkligen inte. 

Nån som vill få mig på andra tankar och snacka en stund?


   
Citera
Ämnesstartare

Jag ska kanske dö, jag rymmer snart till Beverly Hills. Nu får du något att tänka och dissa på, alla andra här tycker det är en förjävlig tanke.

J


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Dando:
Jag ska kanske dö, jag rymmer snart till Beverly Hills. Nu får du något att tänka och dissa på, alla andra här tycker det är en förjävlig tanke.J

Tell me more?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

What. Jag ska bara åka till beverly hills. Vet att det krävs SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT mycket pengar. Jag är ganska bra på gitarr så jag tror att jag ska spela på gatan så jag kan köpa mat till att överleva. Jag vet inte om jag just ska till U.S.A, det kanske var att överdriva. Men ialla fall till ett annat land, jag ska inte sitta still framför datorn längre och käka mackor med jordnötssmör, jag vill se mig runt omkring i världen.

W


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Dando:
What. Jag ska bara åka till beverly hills. Vet att det krävs SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT mycket pengar. Jag är ganska bra på gitarr så jag tror att jag ska spela på gatan så jag kan köpa mat till att överleva. Jag vet inte om jag just ska till U.S.A, det kanske var att överdriva. Men ialla fall till ett annat land, jag ska inte sitta still framför datorn längre och käka mackor med jordnötssmör, jag vill se mig runt omkring i världen.W

Låter skönt att komma från.. Hade gärna dratt någonstans jag också om jag hade pengar och åldern inne.


   
SvaraCitera