Aviseringar
Rensa alla

Livrädd att visa min mage. Ätstörningar. (Bilder)


Ämnesstartare

20151025_112223.jpg20151025_111924.jpg20151025_105821.jpg20150827_145149.jpgJag har haft en negativ kroppsuppfattning. Och ätstörningar sen ca 6 år. Jag har vägt 25 kilo mer än på bilderna, även fast jag nu har bmi på 20 så är min mage en mardröm. Jag har nu gått ner några kilo men magen är alltid kvar. När jag har kläder på mig ser jag smal ut enligt andra, men jag kan inte ta till mig det när de då inte sett magen utan kläder. Eftersom jag alltid hatat min kropp och aldrig vågat visa min mage så är det en befrielse när jag gör det. Men med min pojkvän vågar jag inte ta av tröjan så han vet inte hur jag ser ut... Jag skäms ju att visa magen när andra tror jag är smal när jag har kläder..


   
Citera

äsch, inget konstigt alls. Allas ser ut så, speciellt när man sitter ned.


   
SvaraCitera

Mmm de flesta har väck där i den positionen. :))


   
SvaraCitera
Smilen

Gosig.


   
SvaraCitera

även extremt smala personer får väck när de sitter i den positionen. Har en kusin som har / hade anorexia och hon var ju extremt smal men hon fick ju veck (tills hon inte hade något fett kvar) när hon satt i den positionen. Så de flesta har det.  Försök att tänka posetivt oavsätt hur mycket det skriker i huvudet på dig. 


   
SvaraCitera

Normalt. Ser fint ut.


   
SvaraCitera

Du har verkligen inget att skämmas över! din pojkvän lär inte tycka mindre om dig bara för han ser din mage, och det kan hjälpa dig att komma över ditt komplex genom att visa och få bekräftat av någon du verkligen tycker om att du är dösnygg i hans ögon, utan att behöva dölja delar av dig själv 🙂 Bygg upp ett självförtroende och va stolt över dig själv, alla har vi våra osäkerheter men de ska inte ta över så du inte vågar visa dig!


   
SvaraCitera

Fullkomligt normalt! Som sagt, alla får väck när man sitter ned. Sen så tycker personligen att det är fint med tjejer som inte är som en pinne. Men du är långt ifrån tjock, så var inte orolig!!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tack... så snälla ni är! Betyder mycket <3


   
SvaraCitera