Aviseringar
Rensa alla

M <3 SD = Sant


Ämnesstartare

Hör inte detta hemma i den samlade SD tråden?

För srs folks.. Who the hell really gives a rats ass?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Rödingajävel:

Edit: Såhär då, tror du/ni verkligen att det är en slump att det alltid är borgerliga partier som apar efter SD?

Svenskkontraktet var det flera sossar som slöt upp om och det påpekades att det påminde om ett förslag dessa lagt fram tidigare. Det har dessutom absolut inget med Sds politik att göra.

Rödingajävel:

Edit: Såhär då, tror du/ni verkligen att det är en slump att det alltid är borgerliga partier som apar efter SD?

Sedan är ju moderaterna, och i synnerhet alliansen ihop löjligt mycket större än vänstern. Dels har det större plats för "excentriska" människor och dels blir det lätt så att de i maktposition får bestämma, då spelar det inte så stor roll vad övriga partier tycker.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Lite svårt då man inte var med "på den gamla tiden". Men från toppen har Moderaterna ändrats en hel del, och tagit en vänstersväng. Moderaterna på kommunnivå verkar skilja sig en hel del från toppen, mer än vad jag märkt av övriga partier.

Borgarna, och däribland moderaterna är dom som ökat invandringen så fort dom kommit till makten. Det skedde på 90-talet, det har skett nu. följaktligen har dom blivit dom största fanbärarna för mångkulturalisering av det svenska samhället. Men ute i kommunerna så lever kanske dom gamla synsätten bevaras bättre, med medelålders män och kvinnor som styr som dom alltid gjort, oavsett om partiet förändrats ovanifrån under senare år. För detta är inte efter Discokulan Reinfeldt och hans polare som dessa människor hämtat sin moderata syn ifrån. utan mer från kanske Gösta Bohman eller någon annan gammelmoderat.

Deras åsikter, på den där punkten i varje fall, är idag mer härrörande för Sverigedemokratisk politik än någon Moderat.


   
SvaraCitera