Aviseringar
Rensa alla

Majoriteten av svenska folket är för regeringens nya skärpta migrationspolitik!!


Ämnesstartare

Sju av tio stödjer skärpt politik!!

Sju av tio svenskar ställer sig bakom regeringens nya skärpta migrationspolitik, visar en ny undersökning av Sifo. Undersökningen gjordes nästan direkt efter det att regeringsförslagen presenterats.

- Totalresultatet är intressant där vi ser att de nya förslagen får ett brett stöd, säger Sifos opinionschef Toivo Sjörén till Svenska Dagbladet.

Drygt 1 000 personer svarade på undersökningen. Resultatet skiljer sig åt mellan blocken. Åtta av tio av alliansens väljare står bakom regeringens förslag, medan 50 procent av de rödgröna väljarna tycker att förslagen är bra eller ganska bra.

Förslagen får ett stort stöd hos både män och kvinnor, men med en stor skillnad bland åldersgrupperna.

- Man skulle kunna säga att ju äldre man är, desto mer positiv är man till de nya kraven, säger Toivo Sjörén till SvD.

www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/sju-av-tio-st%c3%b6djer-sk%c3%a4rpt-politik/ar-BBnrQkL?li=AAb2bl2


   
Citera
Ämnesstartare

Kanske för att ju äldre man är desto mer kunskap och man kan lite mer om ekonomi.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag tror inte 7 av 10 svenskar ställer sig bakom regeringens nya skärpta migrationspolitik utan jag tror att siffran snarare ligger på 9 av 10 svenskar. Nu snackar jag alltså om SVENSKAR - inte om invandrare av arabiskt eller afrikanskt ursprung. Kan bara komma på att det är V- och M-sympatisörer (svenskar) som är motståndare till regeringens nya skärpta migrationspolitik.

Den enda lösningen enl min uppfattning är att stänga gränserna helt och hållet. Och har Löfven med underhuggare någon intelligensnivå kvar, vilket han bevisligen har som tagit detta första steg, så hoppas jag att inte stängda gränser ligger alltför långt bort. Det trista i hela den här jävla stinkande soppan är att inte övriga EU-länder tar sitt ansvar. Men jag hoppas att EU-bossarna skyndsamt tar tag i problemet och inte drar detta enorma problem i långbänk.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

stoner: Kan bara komma på att det är V- och M-sympatisörer (svenskar) som är motståndare till regeringens nya skärpta migrationspolitik.

V, MP:are samt MUFare


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

stoner: Kan bara komma på att det är V- och M-sympatisörer (svenskar) som är motståndare till regeringens nya skärpta migrationspolitik.

Jag menar naturligtvis...

Kan bara komma på att det är V- och MP-sympatisörer (svenskar) som är motståndare till regeringens nya skärpta migrationspolitik.

Sorry  Rodnar


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Stock: V, MP:are samt MUFare

Jag skrev naturligtvis fel... se min rättelse ovan!


   
SvaraCitera
Exner

Majoriteten av folket är i opinionsmätningar nästan alltid för den politik som förs.


   
SvaraCitera