Aviseringar
Rensa alla

mår dåligt - byta gymnasielinje


Ämnesstartare

Hej, har ett stort problem. Har nu gått snart en termin på teknikprogrammet men trivs inte, både på grund av att det är mycket matte men mest av allt att jag saknar mina gamla vänner otroligt mycket. Tänkte byta till sam eftersom att det passar mig, och så går mina vänner där. Problemet är att rektorn på den skolan säger nej på grund av att jag inte har läst tillräckligt många kurser. Finns det inget jag kan göra/ har rätt till eftersom att jag mår så dåligt?, pratade med en annan skola och där kom jag in, men vill verkligen gå med mina kompisar eftersom jag känner mig så otroligt rädd och orolig, hur ska jag göra?, jag går runt i cirklar och tänker på det hela tiden och jag börjar att bli riktigt less på detta nu


   
Citera

Kan ju vara så att du får gå om eftersom kurserna på programmen är olika. Då är det svårt att bara låta dig hoppa in där dom är just nu.


   
SvaraCitera

Tycker du ska prata med din skolas studievägledare 🙂


   
SvaraCitera

Jag hade exakt samma problem, men jag bytte faktiskt till natur. Låt mig säga dig - att vara med dina vänner är inte det viktigaste. Jag började på teknik, bytte till natur sedan slutade med att jag bytte tillbaka till teknik igen. 🙂 Men om du verkligen känner att du inte trivs så bör du prata med din studievägledare eller rektor kanske?


   
SvaraCitera