Forumet - marinerad rostbiff

marinerad rostbiff

2011 0 52
Okej, det här med marinader. Jag tänkte marinera en riktigt fin, blodig del nu för första gången och har läst på lite på internet. Någonting jag ine fattade var att jag FÖRST ska fixa biten i ugnen för att sedan marinera och lägga in i kylen i två dygn...

[shake]Vadå ska man servera den kall?

Spana också in:

Harpyja:

Det låter ju godast att faktiskt äta en varm köttbit men på tre ställen har det stått att man ska värma först


Hm, fast du, jag kom på en grej. Rostbiff brukar man faktiskt äta kall!
Går att äta varm också. Går du exempelvis till charken på typ ica och köper färdigskuren rostbiff så är den kall, bara att äta.
Kanske är så dom tänker.
Nachac:

Rostbiff brukar väl inmundigas i det tillståndet?


Fast jag föredrar kött varmt men man får väl nöja sig med varm potatis.

internet:

jag tror man marinerar rostbiff, tillagar och sedan kyler den.


Nä, majoriteten av hemsidorna har sagt att man tillagar, marinerar och sedan kyler[tard]