Aviseringar
Rensa alla

MAX OT , och kostillskott . hjälp


Ämnesstartare

Hej jag är en kille på 19 år, jag har tränat gym i 1 år, och det var när jag var 17 år , sedan tatt ungefär 2 års uppe håll.

Nu har jag börjat träna igen och kört ungefär en vecka enligt max OT.

När jag tränar nu försöker jag hålla mig till 4-6 reps när jag kör, altså tunga vikter. Jag försöker verkligen äta mycket men jag har så himla svårt att gå upp i vikt!

Har ni några förslag på kosttillskott? just nu kör jag inga, utan bara käk , har innan testat protein , kreatin men inte direkt kännt några resultat.

Jag funderar på olika tillskot, exempelvis animal stak. Har kompisar som kör med detta och säger att det är riktigt bra, men då ska tilläggas att dem är bra mkt större än mig och har hållt på ett tag.. och jag vet att det inte är pillerna som kommer göra mig stor, men jag behöver mer energi.

tacksam för svar.

fet.jpg


   
Citera
Ämnesetiketter
Ämnesstartare

Hur många mellanmål äter du? Vad för mat? Hur mycket? Grönsaker?
Sen spelar inte det en så stor roll vilken gainer du köper... Star Nutrion eller twinlab (Twinlab kostar mer.) Är de mest använda, kör inte bara för att de har ett tufft namn. Kolla om det är bevisat att de funkar.

Mvh Snickaren


   
SvaraCitera

Du har ju snygg kropp som det är [crazy]

Jag skrev likadant på en annan tråd att kolla hur mycket du äter i veckan [kcal] och sedan ökar du det med 500 kcal per dag en vecka och ser fall du märker något, annars tror jag Gainer Pro är ganska bra, mycket kolhydrater [bigcheers]


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera