Aviseringar
Rensa alla

Meningen med livet?


Ämnesstartare

Vad tror du på? Är du muslim, kristen, buddist o.s.v tror du på att vi kommer till himmelen eller återfödds eller något annat?


   
Citera
Ämnesetiketter

tror inte på nåt


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ja e meningen me live


   
SvaraCitera

enhimmelskdrog:

tror inte på nåt


   
SvaraCitera

drugs seX DubStep


   
SvaraCitera

tror inte på sån bullshit


   
SvaraCitera

JoElite:

at

orkar inte kolla men ja


   
SvaraCitera

Att vara lycklig. Rå om sig mentalt, fysiskt och ens omvärld.

Tror att alla gör sig en egen mening och att de som söker sig till religion oftast står tomhänta när de inte hittar en egen och att det är därför som de söker sig till Gud. Så klart spelar också uppfostran in. Om man föds i ett kristet hem blir man förmodligen kristen.


   
SvaraCitera

katamari:

Tror att alla gör sig en egen mening och att de som söker sig till religion oftast står tomhänta när de inte hittar en egen och att det är därför som de söker sig till Gud.

Vissa kanske inser den slutligen totala meningslöshet med lycka och bekvämlighet för sig självt när det inte finns någon poäng med självmedvetandet som uppfattar sin egna varelse som förgängligt neurofysiologiskt kärl som upplever dessa känslor. Isånafall kryper meningslösheten genom alla sprickor och språng in i ens varelse och gröper ur ens lycka såväl som ångest och man reduceras till en poänglöst fjärt i rymden, vilket känns mkt konstigt och man blir trött.


   
SvaraCitera

frukt:

man reduceras till en poänglöst fjärt i rymden, vilket känns mkt konstigt och man blir trött.

Så klart är vi bara biologiska maskiner vars medvetande är elektriska impulser och kemikalier. Men glädjen i ditt bröst när du mår bra är väl inte för den sakens skull meningslös? Förstår det du försöker säga för jag har en gång känt så, men känner inte så längre.

Varför räcker inte kärlek till dig själv och dina medmänniskor för att få dig tat känna dig tillräckligt betydelsefull som liten fjärt i universum?

Edit: Ska inte säga att det är så, men får vibbar va att du egentligen känner meningslöshet pga något annat. För det där känns lite som att säg att en tavla är obetydlig därför att den är gjord på en duk och inte är manifesterad i verkligheten på ett mer... ja, något annat vis.


   
SvaraCitera

42

MVH Tror på guiden


   
SvaraCitera

Att vinna [mad].

frukt:

Isånafall kryper meningslösheten genom alla sprickor och språng in i ens varelse och gröper ur ens lycka såväl som ångest och man reduceras till en poänglöst fjärt i rymden, vilket känns mkt konstigt och man blir trött.

Tycker det är mycket befriande. Man lever bara för sigsjälv. Det är upp till dig att leva det liv du vill.


   
SvaraCitera

Ensamvargen:

42

MVH Tror på guiden

[bigsmile][love]


   
SvaraCitera

katamari:

[bigsmile][love]

Följer budordet: "Håll alltid koll på din handduk baby!!!" till punkt och pricka. [wink]


   
SvaraCitera

Ensamvargen:

Följer budordet: "Håll alltid koll på din handduk baby!!!" till punkt och pricka.

Image


   
SvaraCitera