Aviseringar
Rensa alla

metoprolol sandoz


Ämnesstartare

Jag fick metoprolol sandoz mot huvudvärk av min läkare. Jag googlade på vad det var för läkemedel och det hjälper mot högt blodtryck och sånt. Jag läste också biverkningar och en av biverkningarna var huvudvärk. Det står att läkemedlet också kan förebygga migrän. Är det här verkligen en bra medecin mot huvudvärk? Är det någon som har fått den här medicinen mot huvudvärk? 


   
Citera

du kan använda medicinen på två sätt dels genom att använda den ifall du mår dåligt och sen ifall du inte mår dåligt så låter du bli att ta den. men det är ändå en del i din användning då medicinen egentligen är en kontroll. du kan se det som en trygghet och projekt men också färdighet. sen när du har blivit van så kommer du automatiskt att använda medicinen på rätt sätt utan att tänka och då är du redo att använda en till medicin. till slut så kommer du att ha full kontroll över allting som händer genom att använda olika mediciner.


   
SvaraCitera

Att ta en medicin mot huvudvärk som ger huvudvärk låter inte så smart Galen


   
SvaraCitera

Sluta läs biverkningslistor, allt som någonsin hänt någon under medicinering står i princip med där.
Jag äter den för att hålla hjärtat rätt, men har även migränproblem och har inte märkt att den hjälpt mig med det i alla fall.


   
SvaraCitera

Hur vanliga är de biverkningarna du nämnde som fanns i bipacksedeln?


   
SvaraCitera