Forumet - Middagsförslag

Middagsförslag

1818 0 23
Efter att ha legat hemma och latat mig en hel vecka och låtit karln sköta ungefär allt så tänkte jag idag pallra mig till affären och handla och laga mat (matlagningen tar dock plats här i hemmet, inte i affären).

Jag kan dock inte komma på något.
Funderade på smörgåstårta som ju är lite lyxigt och gott och som jag skulle kunna göra nu medan jag är pigg och låta den stå och dra, men jag vet inte riktigt.

Ni är i denna tråd obligerade att ge mig diverse middagsförslag, tips och/eller uppmuntran och beröm (av valfritt skäl).

Gogogo!
Köp baguetter, dom där "färska" som alla affärer har och en mozzarellaost.

Skiva bagetterna i typ 2,5cm tjocka skivor.

Ta olivolja och hacka ner en vitlök i, vispa runt.

Doppa skivorna i (kläm ut lite av oljan om det blir för slafsigt).

Stoppa in skivorna i ugnen på typ 200 grader i ett tag.

Skiva mozzarellaosten och släng på brödbitarna efter ett tag i ugnen

kasta på flingsalt ovanpå efteråt, ät till sallad eller soppa eller något.

Så djävla bajsgott och enkelt att man dör.

Spana också in:

Nintendo:

Smakar det mycket rödbeta? Jag gillar inte rödbetor, tror jag.


XMinGrönaLampaÄrDödX:

1. Det är gjort på rödbetor. Euw.


Det beror ju på hur man kryddar, sen är det ju enorm skillnad på hur sånnadära inlagda äckliga rödbetor smakar och hur riktiga färska rödbetor smakar.

Hatar inlagda rödbetor men riktiga rödbetor i ugn med massa andra grönsaker + ost och skit eller borstj är ju jättegott.
Klorofyl:

Hatar inlagda rödbetor men riktiga rödbetor i ugn med massa andra grönsaker + ost och skit eller borstj är ju jättegott.


Har blivit avskräckt av inlagda rödbetor =( Fast i och för sig så är ju nästan allt äckligt när det är inlagt, så det kanske är gott när det är färskt. Hm.

Men jag tänker ändå inte göra det!
Just nu lutar det lite mot smörgåstårta. Det enda negativa med det är att jag måste köpa så mycket och kommer bli fattig då =((
XMinGrönaLampaÄrDödX:

Du råkar inte sitta på något recept eller så? [smile]


smör, lök, senap och eventuellt pepparrot blandas ihop, sen saltar och pepprar du på lövbiffen, lägger på en klick av smörblandningen, rullar ihop samt fäster med tandpetare.

Därefter steker du knytena, häller på grädde och lägger i den smörblandning du inte använt till knytena och låter det puttra lite, samt eventuellt saltar och pepprar.

Serveras till kokt potatis/pommes/potatisklyftor [y]
Blivande_japan:

smör, lök, senap och eventuellt pepparrot blandas ihop, sen saltar och pepprar du på lövbiffen, lägger på en klick av smörblandningen, rullar ihop samt fäster med tandpetare.


Jag hittade ett trevligt recept där man hade en klick cantadou i och stoppade in i ugnen och serverade med potatisgratäng, det verkade gott och bra.
Dock står det inte hur länge lövbiffen ska vara inne, hittar ingenstans, överallt annars står det att man ska steka men det vill jag ju inte göra [sad]
XMinGrönaLampaÄrDödX:

Dock står det inte hur länge lövbiffen ska vara inne, hittar ingenstans, överallt annars står det att man ska steka men det vill jag ju inte göra [sad]


enligt mitt recept steker man den iaf.. varför vill du inte göra det?[surprised]
annars är det väl bara att ställa in den i ugnen och hålla ett öga på den, samt vända på den någon gång ibland?