Aviseringar
Rensa alla

Min flickväns bror (STORT PROBLEM, HJÄLP!)


Ämnesstartare

jakan28:

Jag är 14 år, min tjej är 14, och hennes bror är 16. Ser ni problemet?

Ja det gör jag, ni alla tre är unga så jag antar att ni alla bor hemma med era föräldrar. Kan inte hon prata med hennes mamma eller pappa angående detta, att dom ska prata med deras son (hennes bror) att hon verkligen gillar dig och att du inte kommer skada henne, utnyttja henne eller göra någonting annat dumt?


   
SvaraCitera

och han är stor i din stad ??? 16 åriga utlänningar brukar vara ganska gulliga när dom är "tuffa" enligt mig, har du frågat någon vuxen ?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Du fattar inte, han hänger med sånna som är över 18 och sånt. Hennes föräldrar är skillda, hon flyttade till sin pappa för att hennes bror misshandlade henne och kallade henne hora och sånt. Hennes pappa har pratat med honom men han lyssnar inte, hennes bror bor dock fortfarande hos sin mamma. Hennes mamma tycker hon är hora också och dom pratar aldrig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

jakan28:

hon flyttade till sin pappa för att hennes bror misshandlade henne och kallade henne hora och sånt.

jakan28:

Hennes mamma tycker hon är hora också och dom pratar aldrig.

Allt detta pga dig? [surprised]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nej allt detta på grund av hennes bror.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag menade, misshandlade hennes bror henne och kallade både hennes mor & bror henne för hora för att du valde att bli tillsammans med dig?


   
SvaraCitera

Om han vill att hennes pojkvänner ska vara helalbaner så är han RASIST och dessutom KVINNOFÖRTRYKARE eftersom han bestämmer över henne, sånna är en folkets fiende som ingen bryr sig om vad som händer med


   
SvaraCitera

Nu är jag iofs lite fördomsfull, men... Bor du i södra skåne?

Anywho, din "svåger" är dum i huvudet. Så enkelt är det. Vad han säger, tycker eller tänker ska du skita i. Ger han sig på att försöka slåss, så har du all rätt att bulta ner killen. Kommer han gåendes med ett helt gäng, så ska du nog springa. Fort.
Vad hennes mor anser om henne ska du skita i också. Visst, det är synd om tjejen som har en mor som tycker så om henne, men det är inget som påverkar hur tjejen ÄR. Synd att hennes pappa inte har större framgång hos brodern än han har.

Iaf, satsa på din kärlek, det är vad du ska göra. Du kan få en del problem, men de ska du vända dig till polisen med. Att du är halv-pers ska inte spela någon roll, imo.

Känner du dig verkligen utsatt, så kan du försöka se dig om efter självförsvarskurser? Judo, Wing Tchun, m.m.? Inte för att ge dig iväg efter dem och slåss själv, utan för att kunna försvara dig. Jag vet iofs inte om någon kurs som tar emot <14åringar, möjligtvis Judo, då..


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Memnoch:

Bor du i södra skåne?

Jag tror att du bor i jakobsberg, vem av mig och memnoch ligger närmast de rätta svaret?


   
SvaraCitera

jakan28:

Jag är 14 år, min tjej är 14, och hennes bror är 16. Ser ni problemet?

HAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAH!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag bor faktiskt i Södra Skåne. Memnoch, dina svar var verklingen bra, det är sånna medlemmar som får den här sidan att vara värd att vara på. Du är dagens räddare. Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, förutom tack.

Vill fortfarande ha fler svar dock.


   
SvaraCitera

jakan28:

Nej allt detta på grund av hennes bror.

gör slut med henne, säg till henne att det är pga hennes bror. då kommer hon bli sur på sin bror o förhoppningsvis lösa problemet (om det är möjligt) ;D, o du behöver inte lyfta ett finger [wink]


   
SvaraCitera

Trodde det handlade om en snaggad 29åring eller nått så är det om en moppepojke som säger dumma saker xD


   
SvaraCitera

Du kan ju dessutom gå med i ett radikalt förbund, själv så är jag medlem i Ung Vänster och rasister och kvinnoförtrykare är allmänt hatade bland vänsteraktivister. Vi ser dom som samhällets parasiter[wink] När han får den socialister och feminister emot sig så borde han inte vara så jävla kaxig:)
Vi socialister grep makten i Ryssland 1917 och på Cuba 1959[badgrin]


   
SvaraCitera

jakan28:

Jag bor faktiskt i Södra Skåne.

AWSUM!
One point to me, IN YOUR FACE!


   
SvaraCitera