Aviseringar
Rensa alla

Moovie makers, Youtube "kändisar", hjälp !


Rock N Roll. (Hej. ) Denna tråd kan vi väl försöka hålla fri från förbannade raseri utbrott ? det brukar vara väldigt svårt i mina trådar.. [tired] Min enter knapp är trasig = styckeindelningarna kommer ni få fantisera dit på egen hand.... Till saken: Vilket program använder ni till att göra videos ? Alltså, främst ni som gör videos till låtar ni gillar för att sedan lägga upp på youtube.. Vilket program använder ni? (Är det inte gratis behöver ni inte tipsa mig om det) Jag vill ha ett program som är lite mindre komplicerat kanske, då jag bara vill kunna kasta in några bilder, bildtexter och en låt. thats it. 😛


   
Citera
Ämnesetiketter
Ämnesstartare

Jag använder Vegas, och allt från The Pirate Bay är gratis [y]


   
SvaraCitera

biglord:

allt från The Pirate Bay är gratis

Är det fortfarande så.. De nya ägarna skulle ju göra om så allt skit kostade pengar stod de ju och sa i tv.. har de inte hunnit det än ? [badgrin] I såna fall äre bara att segla i hamn och lasta skeppet fullt innan dess.


   
SvaraCitera
Åtta

Då vill jag passa på att påminna om att piratkopiering är olagligt och emot reglerna här på UM. Dessutom kan jag upplysa om att du måste ha upphovsrättsmannens tillstånd för att få lägga upp dessa låtar på YouTube.

Och sen så undrar jag varför du lagt tråden i Datorspel och TV-spelsforumet?


   
SvaraCitera

Åtta:

Och sen så undrar jag varför du lagt tråden i Datorspel och TV-spelsforumet

För att om jag lägger den i film så kommer den se aningen malplacerad ut. och hur många datanördar (datorkunniga) samlas där? det är här hjälpen finns. att lägga tråden i övrigt ser jag som ännu sämre.. datorer har ju med detta att göra. är man intresserad av datorer vet man ju väldigt mycket om programmen man kan ha på dem, och vilka som är kända för att fungera bra. Dessutom så vet jag med mig att om någon är elak på mig i avdelningen "övrigt", så har jag ingen hjälp att få av någon av moderatorerna där. vilket jag har tröttnat på nu.


   
SvaraCitera

men använd bara windows moviemaker::: men den kanske är för komplicerad för dig eller överhuvudtaget: spelar nån av er cod xbox live ????????????????????????????????????????????????????????????????[bigsmile]


   
SvaraCitera

Tråden flyttad från Forum PLUS/Datorspel och TV-spel


   
SvaraCitera

Flyttad foo shoo


   
SvaraCitera
Åtta

Corvette_cat:

hur många datanördar (datorkunniga) samlas där?

Annars kan man ju göra som Budo och lägga den i Datorer & IT.

Nåväl, nog med off topic.

För dina behov räcker säkerligen Windows Movie Maker, VirtualDub eller Avidemux. De två sistnämnda är gratis och open source.


   
SvaraCitera

bugatti:

men använd bara windows moviemaker::: men den kanske är för komplicerad för di

Host. säger du till en tjej som spelat spel och installerat programm med sin it tekniker till farsa sedan hon var fem år ? -.- Datorer är det få som slår mig i, men eftersom att min dator är full av olika program som jag använder mig av, så vill jag ha något enkelt skit som inte innehåller fjorton tusen special effekter och funktioner som jag inte ens kommer använda.


   
SvaraCitera

u-like corvette? usch nä har inga sådana informat i o n e r


   
SvaraCitera

Budolicious:

Flyttad foo shoo

Danke fur deine hilfe. ^^,

Åtta:

Annars kan man ju göra som Budo och lägga den i Datorer & IT.

Jo, jag tappade bort den i flikarna.. och sen så hade jag tappat tålamodet efter att ha funderat på vart tråden skulle vara, så jag bara tog ett av de rimligaste alternativen. Stress gör att jag tar bästa lösning jag har, bara det är en lösning så, inte nödvändigtvis den bästa som finns.

Åtta:

För dina behov räcker säkerligen Windows Movie Maker, VirtualDub eller Avidemux. De två sistnämnda är gratis och open source.

[bigsmile][y]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Åtta:

Då vill jag passa på att påminna om att piratkopiering är olagligt och emot reglerna här på UM.

Vem har sagt att jag ska ladda ner upphovsrättskyddat material?

Corvette_cat:

Är det fortfarande så.. De nya ägarna skulle ju göra om så allt skit kostade pengar stod de ju och sa i tv.. har de inte hunnit det än ? I såna fall äre bara att segla i hamn och lasta skeppet fullt innan dess.

Än så länge är det gratis [y]


   
SvaraCitera
Åtta

biglord:

Vem har sagt att jag ska ladda ner upphovsrättskyddat material?

Min kommentar var inte riktad till dig, utan snarare till trådskaparen. Eftersom någon tipsade om Sony Vegas (vilket är ett kommersiellt videoredigeringsprogram) och du snart därefter påpekade att "allt på Piratebay är gratis" så påminde jag om piratkopieringens nuvarande legala status och de gällande reglerna på detta forum. Därefter så radade jag istället upp ett antal fria (två av dem i alla fall) och gratis program som skulle fylla hennes behov.

Jag ser hellre att fria projekt får fler användare än att kommersiella, stängda sådana får sin produkt använd trots att den vanligen skulle kosta en större summa pengar. Jag tror att piratkopieringen utav kommersiella produkter kan förhindra utvecklingen av fria och gratis sådana.


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera