Forumet - När räknas man som "icke oskuld" enligt dig?

När räknas man som "icke oskuld" enligt dig?

1243 2 71
Alla som jag verkar ha märkt tolkar det olika. Antingen så förlorar man oskulden när de "in och ut me kuk" men förblir då en lesbisk tjej som inte har sex med killar oskuld rästen ut av sitt liv?  
Är det skillnad på om man e oskuld beroende på villken läggning man har enligt er? Alla tolkar det olika så intressant att se hur du tolkar det? 

Spana också in:


Axelinaaas:
ja, och? Folk i dagens samhälle (som inte lever religöst ch har det skevt i huvudet) ser det inte som att man ska stenas om man inte är oskuld på brölopsnatten. 
varför då ens föra ordet vidare? skapar ju sådana frågor du ställer och typ bidrar till utanförskap osv. sexuellt oerfaren passar väl bättre

Ruttenfisk: så varför bry sig om vad det en gång i historien har betytt?
fast så länge skuld används i det moderna språket som sin ursprungliga mening blir det lite problematisk att använda ett motsatsord av helt annan betydelse, tycker du ej? är väl rimligt att spåket har så smidiga strukturer som möjligt. 

S3ON:
Ja, att lesbiska som du tog som exempel ej involveras i begreppet osv :s ursprungsmeningen gäller alltid. 
fast folk har definierat det olika? Många menar att om du haft sex (spelar ingen roll villken sort) är du inte oskulld längre men vissa specifierar det till en viss sorts sex. 
Det är många ord idag som man inte använder längre pga att dom ändrat i betydelse. Ord förändras i hur dom tolkas genom åren.