Aviseringar
Rensa alla

Ni med tungpiercing


Ämnesstartare

Hej, det är så att jag snart ska skaffa tungpiercing, så undrar lite om det innan jag gör det. Jag har haft navelpiercing men fick infektioner och sedan stöttes den ut så tror ni jag kan få problem med med tungpiercing? Ska tillägga att jag skötte mig navelpiercing men det kan vart att jag började bada i havet lite tidigt. Har några hål i öronen med (inklusive brosk) och aldrig haft problem med dem. Hur länge håller svullnaden? Är det obehaglig? Hur får man ner den bäst? När man ätit något eller druckigt, ska man skölja munnen? Isåfall med vad? Kommer man vänja sig med den? Vet att man inte får kyssas eller nått sånt men får man typ pussa sina djur? Haha på pälsen då, hade väldigt mycket mer frågor men kommer inte på dem nu, så ni får gärna tillägna något 🙂 berätta gärna hur eran läkning va, tack i förhand :).


   
Citera
Ämnesetiketter

"En tråd räcker." Exner


   
SvaraCitera

Du kan göra allt som du kan nu , drick fil bara när de läker .


   
SvaraCitera

lakidoris på yt har gjort en liten dagbok typ om när hon tog sin


   
SvaraCitera
Berit

din kropp kan endast stöta bort ytliga piercingar eller vad man ska kalla dem, som navel. Så för det behöver du inte vara orolig och vi kan inte heller svara på hur det kommer gå för din kropp


   
SvaraCitera
reben

sköljde med koksaltlösning när jag ätit/druckit/rökt osv. bröt mot dom flesta rekommendationer men det gick bra ändå. is i munnen mot svullnad. var svullen ganska länge men tkte inte det var speciellt obehagligt o kunde prata o äta typ obehindrat 2 dagar efter den gjordes. 


   
SvaraCitera
Exner

   
SvaraCitera