Aviseringar
Rensa alla

Norrköping: Aktiv nazist häktad misstänkt för våldtäkt på barn.


Ämnesstartare

Norrköping | 2009-11-18

Arbetarklass.se kan idag avslöja att den 24-åring som greps i tisdags förra veckan misstänkt för våldtäkt på barn är aktiv nazist och medlem i nazistpartiet Folkfronten. Han greps vid 7-tiden på arbetsplatsen. 24-åringen häktades på torsdagen och är på sannolika skäl misstänkt för brottet, vilket är den starkaste misstankegraden. Enligt åklagare Hans Isaksson ska mannen ha utsatt ett barn för övergrepp under en period på två månaders tid, från den förste augusti till den siste september. 24-åringen har flera år i den nazistiska rörelsen och var tidigare aktiv i Nationalsocialistisk Front som för ett cirka år sedan byte namn till Folkfronten. 24-åring tillhör de få aktiva medlemmarna i Folkfronten i Norrköping.

Det är inte första gången medlemmar i nazistiska rörelsen begår sexualbrott mot barn eller andra sexualbrott. Arbetarklass.se har sökt kontakt med 24-åringens parti, Folkfrontens partiordförande och vice ordförande för en kommentar utan att lyckas. Arbetarklass.se kommer att följa fallet och kommande rättegången mot 24-åringen.

foto finns o du klickar på länken och mera info kommer:
http://www.arbetarklass.se/text_nazisthaktadvaldtaktpabarn.html


   
Citera

Slutsats; nazister är mer benägna att våldta barn.


   
SvaraCitera

En neger och två araber våldtog en kvinna i Göteborg nyligen ser du alla människor för fel inte bara nazzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


   
SvaraCitera

Srbija:

Slutsats; nazister är mer benägna att våldta barn.

Haha tänkte också skriva det.


   
SvaraCitera

Det här ligger i ungefär samma klass som "Invandrare begår våldtäkter!", personen skulle lika gärna kunna ha varit socialdemokrat och ändå våldtagit småbarn


   
SvaraCitera

Jag är väldigt intresserad över vad alla Sd'are kommer skriva i den här tråden, för de bombar ju alla andra trådar som har med invandrare+brott och göra.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Klart även invandrare begår sexualbrott lika så svenskar, danskar, finnar osv. Men intressant när de (nazister, Sverigedemokrater, Nationaldemokrater..osv) som säger sig vara moralsensväktare och pekar ut alla andra som kriminella fastnar allt oftare med handen i kakburken. Hoppas han får skaka galler, nazzesvin!


   
SvaraCitera

Hardcore. [cool]

Nä men sjukt sorgligt. [sad]


   
SvaraCitera

Haha, skön kille! [blush]


   
SvaraCitera

"Vänsterhänt person våldtog barn!"


   
SvaraCitera

"Skåning stal lastbil!"


   
SvaraCitera

Tror att de flesta som våldtar barn är socialdemokrater och moderater, alltså borde vi skjuta hela högen [crazy][crazy][crazy]

Vet inte om nazisterna behöver mer skit än de redan har, känns som att porträtteringen av nazister som misshandlande rasistiska barnabrännande aggressiva idioter redan är starkt inbränd i vårt samhälle. Ser inget riktigt mål med den här tråden.


   
SvaraCitera

Du och Sheriffen.


   
SvaraCitera

Man med knutna skor rånade bank!"


   
SvaraCitera

"Person av judisk härkomst skattefifflade!"


   
SvaraCitera