Aviseringar
Rensa alla

Nu runkar även jag av fellow umare på begäran


Ämnesstartare

Är redo att definiera just dig på begäran.


   
Citera
Ämnesstartare

Kör då.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

begär


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

go


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

petting


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

vill veta!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

med vita handskar på


   
SvaraCitera

ta mig hårt, men ändå ganska laid back!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nachac:

Kör då.

Du är intressant i och med att du är något slags liberal och på många andra sätt avviker från vänsternormen på detta forum, ibland har du dina små poänger, ibland har du bara fel och ibland känns det som att du bara försöker provocera. Jag kan finna dig dryg men man intresserar sig ändå för det du skriver för det känns som dina egna tankar mer än något som en chefsideolog har sagt. Du är viktig i och med att du gör forumet intressant och kan om du vill skapa en debatt utifrån en ståndpunkt som skiljer sig utan att för den sakens skull prata om islamska konspirationer för att krossa vårt underbara västerland.

sarkasm:

begär

Du är en intressant tjej, gillar film, du ger också ut en aura av att vara lite tom boy till sättet även om du ändå känns ganska stolt i din kvinnlighet eller liknande. Du är också något av den bärande väggen i bullshit lounge. Du har ett sinne för humor som jag uppskattar och du är vid behov jävligt vass. Får för mig att du är en skånska också men jag tycker ändå att du förtjänar att behandlas inom ramarna för dom mänskliga rättigheterna.

Dräparen:

go

Du är en intressant man med ett intresse för mumintroll, pete doherty, tobak, alkohol, politik och ren provokation. Ditt fantastiska harry potterepos i sexnovellsavdelningen frälser ännu idag nya generationer av entusiastiska unga läsare, dessa verk hade i en rättvis värld prisbelönats och gjort dig ekonomiskt oberoende. Du är en mjuk och snäll gosse at heart och det faktum att du står för detta gör dig manlig på ett diffust clint eastwoodsätt. Du är en av de roligaste användarna på denna sida och ett sant original och geni av den typen som antingen kommer att berusat skrika osammanhängande agitationstal från en parkbänk eller nå den absoluta toppen inom något fält.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

gogogo


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

KÖR FÖR FAN


   
SvaraCitera

Hej snälla konfirmera min existens.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

dazed:

Du är en intressant tjej

dazed:

bärande väggen i bullshit lounge

dazed:

Du har ett sinne för humor som jag uppskattar och du är vid behov jävligt vass

bra runk, nöjd, tack!

dazed:

en aura av att vara lite tom boy till sättet även om du ändå känns ganska stolt i din kvinnlighet

detta skulle vara roligt att få utvecklat dock, pga känns rätt mycket såhär: [tard]

dazed:

Får för mig att du är en skånska också men jag tycker ändå att du förtjänar att behandlas inom ramarna för dom mänskliga rättigheterna.

[mad][love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hej [blush]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

lazertits:

petting

Hm hette du något annat förut? Vill gärna veta detta för att kunna döma dig och dina förehavanden på ett rättvist sätt.

City Mormor:

vill veta!

Du är en skön, snygg lite hippieaktig tjej från skåne med hjärtat till vänster, du gör inte så mycket väsen av dig här på denna sida och håller i allmänhet ditt umande på en hälsosam nivå. Du ger intryck av att vara ganska laidback på något vis, kanske ligger det något i det, det kan vara en observation eller en ren fördom om vänsteriga skåningar. Det känns som att du lyckas ha vettiga värderingar utan att för den sakens skull verkligen kasta dom i ansiktet på folk och se dig själv som frälsaren för oss alla med dina insikter. Du är en sådan man skulle kunna tänka sig att möta även utanför internets relativt trygga och bekväma värld. Allt detta jag skriver är mer diffusa känslor jag får blandat med generaliseringar snarare än något som är uppbackat av bevisning osv men - no refunds.

Liebestraum:

med vita handskar på

Du är en av dom verkliga originalen här som nästan alltid lyckas skriva på ett tilltalande sätt. Du ger intryck av att ha ett rikt ordförråd. Man tänker när du skriver hela tiden att du är den typen av idealman som besitter viktiga kunskaper om kejsartyskland och fälthaubitsar men du känns ändå fridfull på något vis. Lätt en av mina favoriter här.

Istechetvåpunktnoll:

ta mig hårt, men ändå ganska laid back!

Det är så jag alltid jobbar här med i princip alla, var lugn.

Du är en ung man med en mycket sofistikerad smak som faktiskt inser att Laila Bagge samt Danny bör steglas och att Warren Zevon = GUD. Det döljer sig en sofistikerad ung man bakom ditt för mig halvt kryptiska nick.


   
SvaraCitera