Aviseringar
Rensa alla

NY LÅT CROIIRA


Ämnesstartare

La upp en låt här i somras, vet inte om någon minns den, tiden har gått lite, vi har mognat lite samtidigt som detta är en lite seriösare låt då den förra var en flipplåt. Oavsett vilken ort man kommer ifrån ska man vara stolt över den, för det är den som formar en. Vi har nu gjort en låt om vår underbara by Svalöv, lyssna gärna och lämna en kommentar, sprid gärna låten, uppskattas.

Tack på förhand, ALM (Croiira)
http://soundcloud.com/croiira/croiira-sval-v


   
Citera
Ämnesstartare

Om ni gillar vår musik, så får ni gärna gå in och gilla oss på Facebook @Croiira

Så får ni information på ett snabbt och enkelt sett, mycket på gång just nu!


   
SvaraCitera

Hahahahahahahaha! [love]

Nog en av de löjligaste (sämsta) texterna jag hört på länge, plus dålig sång.

Och kom inte dragandes med den klassiska raden: "Gilar du inte hiphop behövr du inte kommentera!!!!!!!!". Jag gillar hiphop, men bra sådan.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

"Var väl inte helt illa, bortset från invandrar-dialekten. Avskyr sådant" så skrev du på vår förra låt vi la upp i somras, kan det vara att du hatar på oss pga brytningen? ta det inte fel, sverige är en del av oss och vi är inte dem "blattarna" som hatar på sverige, men sjukt löjligt att folk ska hata pga ursprung, + att du är 23 år gammal gör det bara ännu sjukare.

Motivera gärna löjlig text, accepterar din åsikt, alla kan inte gilla, men du får gärna motivera.


   
SvaraCitera

croiira:

kan det vara att du hatar på oss pga brytningen

Tänkte faktiskt inte alls på brytningen här alls. Men texten är väldigt simpel och dåligt formulerad. Låten ni postade tidigare var en smula bättre.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Med den motiveringen kan jag acceptera ditt argument, tack för att du tog dig tid och lyssna och kommentera, ska tänka på texten i framtiden, ingen undanflykt, men det är sant, denna texten skrevs samma dag som vi spelade in den förra låten vi postade här "För alla" dvs för nästan 8 månader sedan medans vi fortfarande var "nya" inom hiphop. kommer fler låtar inom kort och hoppas att du kommer gilla det.


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Här kommer en ny solo låt av mig: ALM - Ser du

http://soundcloud.com/almmusik/alm-ser-du
http://soundcloud.com/almmusik/alm-ser-du


   
SvaraCitera

Beatet var det "bästa".


   
SvaraCitera