Aviseringar
Rensa alla

Ny mobil - hjälp!


Ämnesstartare

Hej allihopa!

Min kära gamla Nokia börjar gå mot slutet av sitt liv (har ju faktiskt haft den i snart 8 år nu...), och jag har börjat se mig om efter en ny mobil. Nu är det så att jag inte är speciellt intresserad av en sån här smartphone. När jag har lånat kompisars Iphones har jag känt mig som någon slags grottmänniska med alltför stora händer. Inget med touchskärm alltså.

Däremot vill jag gärna ha en hyfsat bra kamera. Är alltid kul att kunna dra fram mobilen och ta ett kort. Har ju inte systemkameran med mig jämt! Och så ska det gå att ha minneskort i telefonen. Nu skrattar ni säkert åt mig, men gamla luren hade inte den möjligheten. Nu när jag går på gymnasiet har det blivit mycket längre pendlingsavstånd, därför vill jag gärna kunna lyssna på musik. 

Sen vore det ju kul att kunna ha alla dessa spel och appar som mina kompisar har i sina smartphones, så man kan spela med varandra osv. Men antar att det inte erbjuds smartphones med knappsats?

Slutligen, den får inte kosta mer än 2000. Helst mindre. Tack för alla tips!

/En total mobilamatör


   
Citera
Ämnesetiketter

Det lättaste är väl om du går in på någon sida där dom säljer mobiler och fyller i vad du söker, då kommer olika sorter upp och du kan välja det som passar bäst. Eller så går du till affären och frågar personal i butik. 🙂

http://www.elgiganten.se/catalog/mobil-tele-gps/se_mobiltelefoner/mobiltelefoner
Bara att kika in, kolla till vänster & fyll i önskemål!


   
SvaraCitera