sicce:
kompis det är heliumet som gör det
Men ponera att heliumet sugs in i chokladen vid smällen och sen när man sväljer chokladen får man i sig heliumet också och jaa..
Stekaren:
Men ponera att heliumet sugs in i chokladen vid smällen och sen när man sväljer chokladen får man i sig heliumet också och jaa..
hahahahhaha...ja jag tror det
Mitt tips är festlig glasstårta med tomtebloss i
hallon i gjorda i ugnen med riven vit choklad på som serveras med glass <3
Banana Split.
receptttttttt
hittar inget på nätet 🙁 men det är jätte lätt! Bara att hälla i frusna eller färska (det gör man som man vill) hallon i en ungsform och river vit choklad på, hur mkt choklad man vill ha är upp till var och en, min faster gör alltid det när vi hälsar på med rätt mkt choklad i, tkr det är gott <3 sen ska det vara i ugnen på typ 200 grader i kanske 10 minuter beroende på om bären är frusna eller ej. Bären ska vara genom varma och chokladen smält 😀
shatter:
hittar inget på nätet 🙁 men det är jätte lätt! Bara att hälla i frusna eller färska (det gör man som man vill) hallon i en ungsform och river vit choklad på, hur mkt choklad man vill ha är upp till var och en, min faster gör alltid det när vi hälsar på med rätt mkt choklad i, tkr det är gott <3 sen ska det vara i ugnen på typ 200 grader i kanske 10 minuter beroende på om bären är frusna eller ej. Bären ska vara genom varma och chokladen smält 😀
tack! får testa någon gång
Zerafina: Mitt tips är festlig glasstårta med tomtebloss i
Mm, det blir nog något sådant, som bilden här ovanför
Har nån sagt banana split än? Med tomtebloss i!
time:
Har nån sagt banana split än? Med tomtebloss i!
Mmmmm, gott! Jag älskar bananefterrätter..typ banoffeepaj! Men tror inte att mitt nyårssällskap är lika förtjusta i det. Men hur skulle du servera det time?
Bell:
Mmmmm, gott! Jag älskar bananefterrätter..typ banoffeepaj! Men tror inte att mitt nyårssällskap är lika förtjusta i det. Men hur skulle du servera det time?
Det skulle jag inte. Jag hatar banan. Men de ser så festliga och nyårsaktiga ut
Vit chokladmousse med hallonsås (mixa hallon ba) asgött med det sura från hallonen till den vita chokladen. Å så kan du ki göra som flarn av mörk choklad. Ba smälta den å göra som ett mönster på sånt där smörpapper. Skulle nog bli snyggt!