Aviseringar
Rensa alla

Ögonkontakt?


Ämnesstartare

Tänkte ställa en fånig fråga till er på ungdomar.se
Vad betyder det egentligen när man får en längre ögonkontakt med en random tjej?
Såg en tjej idag på en affär och jag smälte nästan inombords när vi hade ögonkontakt. Fan vilken tönt jag är ^^
Hur vet man om det är en ''Intresserad blick'' eller en ''Vänskaplig/Respektfull blick'' eller ''Vad fan vill du blick'' ?


   
Citera

Försök att prata med henne igen om du ser henne, har absolut ingen aning vad olika blickar betyder men försök att flirta lite på avstånd först förresten. 


   
SvaraCitera

Intresserad av vad alla andra svarar. Vissa saker kan man ju ha nytta av Tumme upp


   
SvaraCitera

Antingen bliv hon fast i hur snygg du är eller så blev hon fascinerad av hur ful du är... Förhoppningsvis är det det första. Ser du henne igen så kan du ju prata med henne Tumme upp


   
SvaraCitera

Jag som tjej vill bara se hur länge han orkar titta


   
SvaraCitera
PMR
 PMR

Olycklig: Vad betyder det egentligen när man får en längre ögonkontakt med en random tjej?

Olycklig: Hur vet man om det är en ''Intresserad blick'' eller en ''Vänskaplig/Respektfull blick'' eller ''Vad fan vill du blick'' ?

Var det endast en blick eller log hon också?


   
SvaraCitera

kan nog betyda olika..

Typ som jag, min hobby när jag har kassa på jobbet är att titta alla i ögonen för att se om kunden är bekväm vid det eller inte och är den inte det så tittar jag ännu mer bara för att jag tycker det är roligt när de blir lite obekväma...


   
SvaraCitera
NEMI
 NEMI

möter alltid leenden och positiva blickar med de samma, betyder inte mer än att det var trevligt att bli sedd så... även om jag ibland tänker vad tänker den personen.... men sånt går fort över.


   
SvaraCitera

Brukar flörta genom att kolla extra länge och när det inte behövs på personen jag gillar.  Typ enklaste sättet att visa att en gillar någon. En måste bara våga ha kvar ögonkontakten sen. 


   
SvaraCitera