Aviseringar
Rensa alla

Payback is a bitch, hjälp oss med bitchen


Ämnesstartare

Hallojsan ! Min kompis vart för några månader sedan tillsammans med en kille, ganska så kort därefter så inledde jag ett förhållande med hans kompis. Hennes kille är 2 år yngre än oss, och min är 1 år yngre. Till problemet --------------> Deras kompisar (ett gäng superduperubercoola epa-pojkar) är dock iiiinte så förtjusta i att dom har hittat tjejer !

Dom ska köra på oss, det är smeknamn hit och dit så som "kossa, rugguggla, bultsugga". Kommentarer som "ska du ner till ruggugglan och toffla igen nu" och "jag e bra sugen på att köra på henne" är det inte heller så ovanligt att dom rätt utsagt SPYR ut hela tiden. En av dom var också så fyndig så han fixade någonting på epan som lät som ett "muu" som han kunde spela upp varje gång han såg min kompis, samtidigt som han kallade henne kossa, mycket underhållande ! Killarna våra väljer att inte tjaffsa emot, "det leder endå ingen vart" vilket kan stämma.

Men nu har vi fått nog, och vi ska nog få det att leda någon vart, för så vitt jag vet så har vi inte gjort ett skit mot dom.


   
Citera

tycker de verkar sköna

ge dem folköl


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

iddqd:
tycker de verkar sköna

ge dem folköl

Om du nu tycker det så kan väl du bjussa 🙂 Fast du verkar dock inte vara en dag över 15 du heller sååååååå..


   
SvaraCitera

Vi vill dock inte uppmuntra till att klanka ner på andra människor så tråden är nu låst.


   
SvaraCitera