Forumet - personer som inte tvättar sig

personer som inte tvättar sig

1275 1 25

hänger hos en kompis och en kille tycker vi ska baka pizza, jag tycker det låter soft men när dem börjar baka så tvättar dem inte händerna eller några redskap, jag känner genast att jag inte vill äta den där pizzan och sätter mig och röker på verandan utanför och röker, det är här jag befinner mig nu samtidigt som jag försöker formulera en artig anledning till att slippa pizzan för mina kompisar accepterar inte ett nej

mmot bakgrund av detta undrar jag varför man i helvete inte sköter sin hygien? allvarligt talat vad är det för fel på dessa människor?     

Spana också in:

Äckligt!
   Kommer ihåg när vi skulle använda grillen på en kök-restaurang, man var tvungen att skölja hela bordet med vatten... Så använde de slangen men de hade glömt att ta ur spärren för medel. Så ur slangen kom det både golvmedel och vatten som bara jag märkte och sedan så sa jag det men då hade killen som sköljde grillen satt tillbaka spärren så ingen trodde på mig... Alla käkade handburgare med medel i sig.. Både polarna och de ute i restaurangen. Flera kom inte p.g.a. magsmärtor dagen efter.

Kanske inte så farligt i ditt fall men avråder dig att äta utav det om du äcklas.

Antar att jag har mer gemensamt med dem än vad jag har med dig i fallet och jag kan säga att jag hade inte brytt mig nämnvärt ifall det så vart ett lager matrester från valfri rätt på redskapen under tillredningen såtillvida det inte rör sig något som lätt kan skära sig med det man tillagar. Tycker vissa är för fina i kanten. Lite smuts, eller baciller skadar verkligen inte. Att ha det för rent gör inte immunförsvaret gott.

Jag anser att om man ska bygga en pizza från grunden så skall man använda sig av de saker man själv vill bygga pizzan utav. Om man tillagar en pizza så ska det vara en "pizza" inga andra matrester, smuts eller bakterier även om det inte skadar så är det en principfråga. 

Xuzkie: Jag anser att om man ska bygga en pizza från grunden så skall man använda sig av de saker man själv vill bygga pizzan utav. Om man tillagar en pizza så ska det vara en "pizza" inga andra matrester, smuts eller bakterier även om det inte skadar så är det en principfråga.
Men helt ärligt, hur mycket rester åker av? Påverkar det smaken? Om inte - varför bry sig? Särskilt ohälsosamt är det inte direkt heller.

Då Untouchable yttrar följande: ...men när dem börjar baka så tvättar dem inte händerna eller några redskap...
   Om redskapen som användes i bakningen ej är tvättade och brukas i bakningen utav själva degen så utgörs ingen större omfattande bakteriefara då degen så småningom skall utsättas för tymplig tempratur. Men när de sedan ska addera diverse livsmedel såsom ex, sås, ost, skinka... så bör de använda sig utav rena redskap p.g.a dessa tillbehör kommer ej utsättas inför någon högre temperatur. På såsätt lär dessa delar utav den färdigställda pizzan innehålla en märkbar bakteriehärd som härstammar ifrån de otvättade redskapen.


Xuzkie: Då Untouchable yttrar följande: ...men när dem börjar baka så tvättar dem inte händerna eller några redskap...
   Om redskapen som användes i bakningen ej är tvättade och brukas i bakningen utav själva degen så utgörs ingen större omfattande bakteriefara då degen så småningom skall utsättas för tymplig tempratur. Men när de sedan ska addera diverse livsmedel såsom ex, sås, ost, skinka... så bör de använda sig utav rena redskap p.g.a dessa tillbehör kommer ej utsättas inför någon högre temperatur. På såsätt lär dessa delar utav den färdigställda pizzan innehålla en märkbar bakteriehärd som härstammar ifrån de otvättade redskapen.
<3