Aviseringar
Rensa alla

Problem i familjen


Ämnesstartare

Tjenna har lite problem med relationen i familjen det är så att min far och mor bråkar hela tiden om vart jag ska vara dem är skilda.. Det är så att min far alltid bråkar om vart jag ska vara, han vill att jag ska vara veckovis men det är som min mor säger han är tillräckligt gammal för att bestämma själv vart han ska vara och hit och dit men han verkar aldrig förstå det, Iaf när jag alltid är hos min mor så ringer min far alltid och tjatar på att jag ska komma dit och så fort jag är där så vill han näst intill att jag ska åka nästa helg jag känner mig aldrig riktigt hemma någon stans jag vet inte vad jag ska göra. Jag orkar inte skriva upp allt för det är sjukt mkt !


   
Citera
Tyrael

hockey88:

Iaf när jag alltid är hos min mor så ringer min far alltid och tjatar på att jag ska komma dit och så fort jag är där så vill han näst intill att jag ska åka

Låter jävligt jobbigt och som en jävligt idiotisk pappa, du kanske ska höra med honom vad han vill egentligen?

Du är inte tvingad till att vara hos din pappa om du inte vill- säg vad du vill till dina föräldrar.

Förresten, är du 88a = 23? [smile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag har varit med om en snarlik situation. Skicka ett PM om du vill ha min rådgivning så ska jag försöka hjälpa dig på bästa sett.


   
SvaraCitera

Tyrael:

Förresten, är du 88a = 23? [smile]

Min första tanke också. Isåfall kanske det är dags att du flyttar hemifrån.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag är 16 år! heter bara 88! men iaf jag vill gärna bo hos min far men endå inte så fort jag kommer dit så klagar han jag gör allt som han ska han vill att jag ska vara där veckovis ibland kan han säga till mig att dra åthelvete dock så säger han förlåt dan efter eller så försöker han smöra sig in och vara snäll men allt handlar om hur han beter sig han bara tänker på sig och sitt bästa inte för mig jag måste konka mina grejer fram och tillbaka vecka in och ut nu har jag dock varit hos min mor i 3 veckor och han ringer och tjatar på henna att det är veckovis, Mamma säger till mig att jag bestämmer själv hur och vart jag vill vara, mamma bryr sig inte det är pappa som är problemet ! kanske måste gå och prata med någon om det här..[cry]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

vilka långa meningar du kan skriva.

Jag tror att du måste berätta för din far hur du vill ha det. Men jag tror att han vill att du ska vara hos honom, men att han kanske inte riktigt gör rätt när du väl är där. Det är bättre om du är ärlig mot din far och säger att det kanske är bättre om du bor hos honom varannan helg istället, för om du inte vill vara där så kommer du inte heller trivas hos honom.


   
SvaraCitera

Ja absolut, om det inte fungerar att du pratar med dina föräldrar lungt och sansat och förklarar hur du känner och vad som kan förändras för att du ska må bättre, är det absolut en bra grej att få hjälp av en utomstående vuxen.


   
SvaraCitera