Aviseringar
Rensa alla

problem umgänge


Ämnesstartare

Hej, jag har de senaste åren umgåtts med två personer. De är helt underbara och jätte skysta. De är de ända rikriga kompisarna jag har som jag kan umgås med på fritiden. (Jag är inte mobbad eller utanför). Men på senaste tiden har dessa två börjat hänga med människor som jag anser vara olämpliga. De röker och snattar och är älmänt stökiga. De har kontakt med socialen pga allt de gjort. Kan inte förstå varför de väljer att umgås med dessa människor för det är det sista jag skulle gjort i mitt liv. Har dock svårt att tro att mina kompisar skulle snatta och röka men ändå. Varför umgås de med dem? Har det något med att göra att jag som person är ganska tillbakadragen och inte så "bad ass"? Bör jag byta umgänge? Har ni varit i en liknande situation? Vad ska jag göra?


   
Citera
Ämnesstartare

äsch, d där är bara en kort fas i ungdomen. håll dig på avstånd så länge så skall du se att de har snattat färdigt snart.  


   
SvaraCitera

Tråkigt att dina vänner gör det valet, följ med dem och prata med deom och säg att det verkligen är en dålig ide att hålla på med de där sakerna. Vad vinner man på att röka? Har man blivit cool? Är det coolt att få KOL ?(lungsjukdom som man får av att röka)

Ställ dem frågor så kanske de fattar då de inte kan svara på dem!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

trevlig-snubbe:  Är det coolt att få KOL ?(lungsjukdom som man får av att röka)

Min lillebror fick KOL när han var ganska liten och han har inte rökt någon gång i sitt liv xD


   
SvaraCitera

MarcusKing:

Min lillebror fick KOL när han var ganska liten och han har inte rökt någon gång i sitt liv xD

Eeh jaha, tråkigt att din bror fick KOL, verkligen.

Bra det att han aldrig har rökt Glad


   
SvaraCitera