Aviseringar
Rensa alla

Råd inför konsert?


Ämnesstartare

Jag ska på konsert i sommar för första gången i livet. Är det något jag ska tänka på? Jag har känslig hörsel så tänkte stå långt bak eller få tag på sittplats (har svårt för mycket folk).


   
Citera
Ewe.t

ha kul så mycket du kan och sätt på dej hörsel skydd och vem ska du gå du och se eller dom?


   
SvaraCitera

Tips är öronproppar, annars är det inte så mycket mer än att njuta! Vilka skall du se?


   
SvaraCitera

öronproppar kan vara bra! 


   
SvaraCitera

Natthimmel

Beror på om det är en stor konsert, om så är så försök att inte vara "mitt i smeten" mycket trängsel, knuffar och så då va... Och som du redan tänkt på så är det bra att "stå långt bak"för hörseln. 
  Just nu så är det kanske inte så farligt varmt (beror på vart) men du skrev i sommar) och då blir det ofta väldans varmt så tänk på det.

Ha det så roligt så mycket som möjligt! Mycket glad


   
SvaraCitera
Hyfs
 Hyfs

Håll i plånboken och mobilen finns tjuvar överallt.


   
SvaraCitera

 Förfan. Man ställer sig längst fram, Fuck öronproppar och sedan går man loss. Annars kan man ju bara lyssna på cd skiva.


   
SvaraCitera

Ett tips när det gäller hörsel skydd är och välja ett par som inte enbart tex dämpa ut ljusa toner eller tvärt om, då förstör man lite njutningen av musiken.


   
SvaraCitera

Volymen i Sverige är rätt låg så skulle säga att hörselskydd inte är nödvändigt om man inte är väldigt rädd om sin hörsel. Utomlands däremot så bör man definitivt ha det. Skulle börja med att ställa mig långt bak och röra mig inåt ifall så behagas. Inte så mycket annat att tänka på förutom släpp LOSS, dansa som INGEN ser dig och ha jävligt kul.


   
SvaraCitera

öronproppar. då hör du dessutom musiken bättre.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag ska se Kent. Är rädd om min hörsel men vill såklart kunna njuta av musiken! Ska se vad det står på öronproppar/hörselskydd som jag köper.

Jättebra råd allihopa!


   
SvaraCitera
Yaren

Du bör alltid ha öronproppar. Ta heller aldrig ut dem när musiken spelas, då kan dina öron skadas ännu mer eftersom det blir en större chock då. Ha även med vatten i kanske en ryggsäck eller nåt, man blir så förbaskad törstig, fast det beror ju på. 🙂 
Nu låter ju Kent som ett ganska snällt band, men på vissa konserter känner vissa för att mosha/Wall of death. Jag trodde bara det var på thrash metal- konserter men man kan aldrig riktigt veta när det sker. Om det skulle vara ett sånt band, stå inte i mitten eller längst fram om du är rädd/känslig osv. Men jag tror inte de som är fan av Kent brukar göra så... 🙂 ha det så kul! 


   
SvaraCitera

GLÖM INTE BILJETTERNA FÖRIHELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!


   
SvaraCitera

Jag skulle bära öronproppar om jag såg på kent.


   
SvaraCitera