Aviseringar
Rensa alla

Rekomendationer av e-juice märken och återförsäljare sökes


Ämnesstartare

Jag har nyligen köpt ett start paket som en kompis rekomenderade efter att ha provat hans egna vape i några dagar och blev helt såld på den. Jag beställde den i Fredags så jag har inte ens hunnit få den ännu. För dom som är lite mer insatta så är det en EVOD Twist VV med en T3s clearomizer.

Grejen är att jag är lite nyfiken på hur många bra sidor det finns som jag kan köpa e-juice på som helst är inom Sverige, för att undvika frakt och så att det ankommer snabbare. Jag köpte e-ciggen på esmokes.se och dom hade ett relativt bra urval och jag köpte 4 juicer med e-ciggen.

Vart brukar ni köpa eran juice? Min kompis säger att DIY är bäst och mest prisvärt men jag känner att det är lite för komplicerat för en sådan nybörjare som mig själv och vill bara klicka på några smaker som låter bra och få hem dom utan krångel.

Och som sagt så skulle jag även uppskatta förslag på olika märken, själv köpte jag 3 Hangsen och 1 CollinsS 18mg i lite olika fruktiga smaker som körsbär bla.


   
Citera

Dt var längesen man såg dig Party

Sry ville ba skriva dt, kul att du e tbx.

Var det gäller el-ciggen vet jag inget annat än att de smakar skit Rodnar


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

UM ser jävligt mysko ut nu, fattade inte ett skit först, och tack Mycket glad

Finns ju så jävla många smaker och typer av e-cigg, om du provade någon från typ Pressbyrån så var det ingen kvalitets grej direkt. Sen så måste man ju hitta några smaker som passar en själv.


   
SvaraCitera