Aviseringar
Rensa alla

Rekomenderar ni festival till mig?


Ämnesstartare

Hej!
Nu i sommar kanske jag åker med ett par polare till arvika festivalen. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag gillar faktiskt inte mkt av musiken som spelas där, den är väll okej men inget mer.

Sen är jag väldigt hygienisk av mig. Jag vet inte om jag skulle klara av att sova i samma tält flera dagar i rad utan att duscha. Fast det kanske finns dusch där? Jag har faktiskt ingen aning!

Min fråga är om ni tror att det skulle vara värt att slänga ut en massa pengar och dra dit med några polare och bara supa o ha kul? Jag gillar ju inte musiken så värst mycket, men det finns säkert något/några band som jag kommer gilla.

Förresten går det att röka på under arvikafestivalen?


   
Citera

mob barley:

Förresten går det att röka på under arvikafestivalen?

Jepp. Men om du vill göra det så är det bättre att sticka till Öland Roots eller emmabodafestivalen. Arvika är en mer supa sig redlös och fullt ös medvetslös-festival. Rätt bra dock, man har väldigt väldigt roligt där.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

det finns duschar som kostar och inte särskilt fräscha, men man kan bada och tvätta sig i sjön som är i närheten. min polare gick inte på en enda konsert men hon sa att hon hade askul bara av att vara där. så skit i musiken.
det går väl att röka på men inget att rekommendera


   
SvaraCitera

Nej, vi vill nog inte ha dig där. [smile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Okej tack för svaren! Jag såg ju att The Kooks var där förra året och dom är ju grymma. Kan man se vilka artister som kommer spela där i år någonstans?

hemlighetsful: dårå[sad]


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera