Forumet - Röd chokladkaka

Röd chokladkaka

298 0 7

Går det att få en mörkröd nyans på en chokladkaka med hög kakaohalt eller måste man dra ned på kakaon för att kakan ska få en annan färg än brun?
Hur röd ska smeten vara och spelar det någon roll när man har i färgen? Kan det drabba kakan eller färgen på något sätt?

Kommentarer (7)

  1. Haha varför röd?? 

  2. Har du en fetish för blod eller?

  3. Tråkigt med brunt. Vill att den ska bli jättefin :)

  4. Så alla som gillar rött har en fetisch för rött? Nice hypotes haha

  5. oj. för blod** menade jag haha

  6. Hahaha, ja. Så måste det vara. 

  7. Min bil är röd, and I like it! ;-) Men röd chokladkaka är ju lite nyskapande.

Tråden har 7 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

baka en red velvet-kaka.

WOW vilken intressant tanke... prova tillföra röd karamellfärg och experimentera! MEN DU! kör med VIT choklad från marabou och röd karamellfärg! :D

Spana också in:

tror 'red velvet cake' är chokladkaka o den är mörköd finns massor recept  kan hända det inte är chokladkaka, men röd o fin ¨r den iaf  

oj såg inte inlägget med red velvet ovan jaha det fuinkar inte, kanske prova att blanda mörkglasyr med ljusglasyr fast rosa 

kanske fel forum att fråga i?