Aviseringar
Rensa alla

röda linser


Ämnesstartare

varför misslyckas jag alltid med dem? jag har inga problem med att koka gröna linser, men de röda tappar alltid sitt "skal" och delas. de smakar normalt, men håller inte ihop som de ska.

jag har provat olika koktider, olika temperaturer och att röra eller inte röra i dem. likväl så går det åt helvete.

tips?


   
Citera
Ämnesstartare

Va? Ska inte röda linser se ut så...? Hmm, varenda gång jag kokar soppa med röda linser så går linserna alltid sönder och blir till gegga. Annars är de ju hårda? [shake]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Angelize:

Va? Ska inte röda linser se ut så...?

ska de? tycker det ser jättekonstigt ut ifall man jämför med gröna.

Angelize:

Annars är de ju hårda?

när mina blev som värst så var de mosiga på utsidan och hårda på insidan, men då hade jag experimenterat med högre temperatur. [cry]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

kvasi:

när mina blev som värst så var de mosiga på utsidan och hårda på insidan, men då hade jag experimenterat med högre temperatur. [cry]

XD

Men de gröna går i alla fall aldrig sönder men jag tror faktiskt att det ska vara så, btw är det bara jag som tycker att röda linser smakar som potatis?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

röda linser ska ju inte hålla ihop så mycket


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Angelize:

btw är det bara jag som tycker att röda linser smakar som potatis?

väldigt likt faktiskt.

Klorofyl:

röda linser ska ju inte hålla ihop så mycket

hm. men när skalet ramlar av helt har det väl ändå blivit fel?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Röda ska bli geggiga. [smile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Oväntad:

Röda ska bli geggiga.

konstigt... men då var ju det löst. tack!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

kvasi:

konstigt... men då var ju det löst. tack!

[y]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera