Aviseringar
Rensa alla

Sämsta film ni någonsin har sett?


Ämnesstartare

Vad är den mest mögiga, olidligt dålig och cringigaste film ni sett? Nånting som inte ens all lejonkungen i världen kan få bort


   
Citera

Beror på enligt vilka kriterier, men After Last Season fyller de flesta


   
SvaraCitera
mynona

sådana avbryter jag visningen av och glömmer bort. 


   
SvaraCitera

The Hunge Games Mockingjay Part 1 var rätt kass.


   
SvaraCitera

Mars attacks. Eller idiocracy. Har svårt o välja en av dom men tanken på att det bränts pengar på att göra den skiten gör mig argArg

Hjärta


   
SvaraCitera

Som jag skrev i förra tråden som var likadan... Att om det så faller i mitt tycke att filmen ej är sevärd så avslutar jag utan att fullborda den. Det är inte nyttigt att se på filmer som man inte tycker om. Iallafall så två filmer som jag minns att jag började se, men som jag strax efteråt stängde av, var; Frogs och The blair witch project.

Frogs är en film ifrån sjuttiotalet. Extremt tråkig och långsam, actionscenerna är lama och det värst av allt är det kvackande grod-ljud som pågår ungefär 85% av filmen. Ett irriterande kvackade ljud i bakgrunden, inomhus som utomhus.

The blair witch project
är en film med en väldigt låg budget, det handlar om att en grupp tar sig ut i vilda skogarna för att dokumentera en hemsökande häxa? Jag vet inte säkert då den var väldigt luddig, men jag antar så. Personerna försvinner en efter en och är väldigt långsam och urtrist. Det värsta med denna filmen är att den filmas som om att en i gruppen håller i filmkameran. Det är en av väldigt få filmer som jag stod ut att kolla färdigt, inte för att den förtjänar det. Avslutningen i "filmen" var också lamt och förvirrande på ett dåligt sätt.


   
SvaraCitera
myten

Wuthering Heights som var gjord av MTV definetivt. Hade en gymnasielärare som visade den både i ettan och tvåan trots enorma klagåmål från klassen.


   
SvaraCitera
soviet

det finns verkligen ingen värre film än "direktören för det hele"

fyfan förstår inte hur någon frivilligt skulle vilja kolla igenom hela filmen. fick ångest o blev klaustrofobisk efter 15 min


   
SvaraCitera

Man of steel , MI-5 , John Wick , spring breakers , getaway , sharknado , listan kan göras lång 


   
SvaraCitera

Mad Max.


   
SvaraCitera

Svårt att säga men det är ändå ganska intressant även om de är dåliga. Tror någon tråkig skulle vara min sämsta. Någon jag inte ens kommer ihåg kanske. 


   
SvaraCitera

Har sett väldigt många dåliga filmer men de har varit så bedrövliga så jag som tur är har glömt dom. 

*lucky me*


   
SvaraCitera

Titanic 2 


   
SvaraCitera
Haien

Atlantic rim.


   
SvaraCitera

Turkisch Star wars 


   
SvaraCitera