Aviseringar
Rensa alla

sanningen om vänsterpolitik.


DaimX
Ämnesstartare

Upp emot 300 poliser väntas vara på plats i samband med demonstrationen som Svenskarnas parti ska hålla på Västra torget. ”Jag tycker inte att allmänheten ska vara där av ren nyfikenhet”, säger Lennart Leijon, biträdande operativ chef vid polisen.

Det är visserligen sant att nationalism för en stor andel av de svenska väljarna har en entydigt negativ innebörd” och att SvP har en agenda som är otrevlig men man kan aldrig bekämpa rasism genom att begränsa yttrandefriheten. Det är fel väg att gå.
Vänstern har lyckats!!
Här får vi dessutom ”svart på vitt” att man lyckats i sitt uppsåt. Det vill säga förvägra medborgare sina demokratiska rättigheter. Motdemonstranter har rättigheter, men de har även skyldigheter (att inte fysiskt gå på motståndaren är en av dessa skyldigheter).
Överrösta motståndaren är kanske lagligt, men moraliskt tveksamt eftersom det tyder på att man är rädd för att andra människor skall höra budskapet. Varför är man rädd att andra människor skall höra SvPs budskap? Har man inga motargument att komma med själv?
Man verkar inte begripa att i ett civiliserat och demokratiskt samhälle resonerar, diskuterar, samtalar och argumenterar man i första hand. Att använda våld för att göra sin röst gällande som den enda och riktiga, tillhör inte ett demokratiskt samhälle.
Det är bara fruktansvärt patetiskt att samla ihop en massa antidemokrater för att ge sig på fredliga demonstrationer samt kasta stenar och ha sig. Det är därför fullt naturligt att svenska familjer drar sig för att närvara under sådana omständigheter eftersom man uppenbarligen inte klarar av att argumentera för sin sak.
Med tanke på att Revolutionära Fronten, AFA och deras systerorganisationer ratar demokratin som styrelsesätt och nekar alla att få ta del av de fundamenten för det demokratiska samhället så kan jag inte se annat än att AFA är fascism och dess anhängare är fascister.
Rött, blått eller brunt. Lagliga demonstrationer är tillåtna i Sverige så länge de inte bryter mot några lagar. Motdemonstranter som olagligen försöker sabotera lagliga demonstrationer är ett hot mot demokratin. Men antingen är de väl förblindade av sitt hat mot SD, eller inga stora anhängare av demokrati. Eller båda.
Det förvånar mig inte det minsta att de Röda i Jönköping inte fördömer antidemonstranterna, utan snarare hejar på och häcklar SvP, hur patetiska de än må vara.
”Demokrati javisst, så länge du tycker som oss för annars kastar vi ägg och sten på dig och skriker när du försöker prata.”
Bomberjacka eller skallig – du är nazist!
För att vara en ”antirasister” är dem väldigt rasistiska i sitt sätt att se på folk. Där man delar in folk i olika grupper, ibland på grundval av hur man klär sig (bomberjacka, kängor) eller ibland hur man ser ut (skallig).
För det första går det inte att identifiera tillhörighet utifrån utseendet, det borde dessa ”antirasister” och deras organisationer, som hävdar att bland annat SD och deras anhängare gör just det. För det andra antyder just den sorteringen på motsatsen nämligen just främlingsfientlighet OCH rasism.
Grunden till rasismen och främlingsfientligheten är i vilket fall exakt den samma: antagandet att det är möjligt att dela in mänskligheten i grupper, behovet av att göra så och sedan behandla människor olika beroende på vilken grupp de tillhör. Rasism har ingen förutbestämd etnicitet eller hudfärg. Rasism drabbar den som är utsatt för diskriminering på grund av sin etnicitet eller hudfärg – oavsett vilken den är.
Våldsvänstern
Vänstern är alltid, har alltid och kommer alltid att vara mer våldsbenägen, mer antidemokratisk, mer totalitär, mer arrogant och mer fascistisk (just det – fascistiskt) än högern någonsin kommer i närheten av. När det blir stora samlingar av dessa vänstermänniskor, då händer något. Förmodligen är det revolutionsromantiken som tar över och det blir plötsligt omöjligt att inte kasta sten mot polisen, krossa skyltfönster etc.
När extremvänstern började engagera sig i flyktinginvandringen, placerade man med avsikt en social bomb i det svenska samhället. Socialdemokraterna och borgerligheten blev snabbt medskyldiga genom en ”låtgå-politik”. Mediavänstern och det politiska etablissemanget har vuxit samman till en enhet mest intresserad av att tillvarata sina egna intressen. De borgerliga partierna och socialdemokraterna blev lätta offer för 68-vänsterns manipulationer.
Jag måste säga att vänstern ivrigt uppbackade av media uppförstorar problemen med nazister. De är fortfarande en försvinnande minoritet som aldrig någonsin kommer att få ett reellt politiskt inflytande. Det verkar som AFA/vänstern försöker bygga upp en fiendebild som inte har med verkligheten att göra. Man kan dra parallellen med fotbollshuliganer som bara vill slåss med motståndarlagets huligansvans.
I kölvattnet av ett kvarts sekels okontrollerad massinvandring, vilket nu börjar bli omöjlig att dölja, ägnar sig politiker och opinionsbildare med stor energi åt att förfalska verkligheten. Givetvis har man helhjärtat stöd från media.
”Kampen mot rasism och nazism” är ett utmärkt medel, avsett att avleda uppmärksamheten från problemen och skrämmer svenskarna till fortsatt undergivenhet, passivitet och tystnad. Politikerna har blivit medias gisslan, samtidigt som nazismen används som vapen mot det egna folket i syfte att genom skrämsel undertrycka alla tendenser till motaktion.
”Antirasisterna” är bara intresserade av en diskussion om de får diskutera oinskränkta. Personer som säger obehagliga saker utanför ramarna ska bannlysas och censureras.
Eftersom de s.k antirasisterna i egentlig mening inte finns, då det är ett skapat begrepp att användas i den politiska världen. Kan man konstatera att de som kallar sig antirasister använder det begreppet enbart för att göra sig bekväma i någon offentlig verksamhet, som språngbräda.
Ett godhetsperspektiv
Både den demokratiska vänstern och extremvänstern argumenterar alltid från ett godhetsperspektiv. Att vilja göra gott ligger i linje med vänsterns grundläggande utopiska värderingar. En rörelse som har det goda som yttersta målsättning har marknadsföringsmässigt överläge, den får lätt att vinna anhängare och sympatisörer.
Men att använda godhet som strategi ger också avsevärda fördelar i den dagliga debatten. Det är med andra ord lätt att använda unga lättpåverkade människor i deras strävan att stoppa den fria människans rätt i samhället.
Ordet antirasism kommer från de grupper som funnit sin plats”i solen”, och bakom stängda dörrar skapat en plattform för sitt bekväma liv. Och det är sant att man inte vill ha påtvingad kulturberikning i sina egna kvarter, som tvingar dem att se på medans dessa främlingar från andra länder tar för sig av deras utvalda lott!
Så antirasism finner man där man själv inte har tillträde, som exempelvis Sveriges radios direktsändningar. Vilka har monopol då det gäller medial sändning? Där finner man de grundarna till ordet antirasism!
Alla så kallade vänsteraktivister är då inte alls kulturvurmare i egentlig mening, då de bara värnar om sin socialistiska ideologi. Man har inget att ta till i kampen mot verkligheten och folks rätt i samhället, förutom att använda invandrare som slagträ för att på så sätt bana väg för sina ideal.
Att invandringen är till vissa delar destruktiv för samhället och konstaterandet att den därför bör stoppas alternativt minskas, betyder inte nödvändigtvis att man anser att människor har olika värde. Lika lite som att du kanske inte vill ha vem som helst boende i ditt vardagsrum betyder att du anser att människor har olika värde.
Det finns inget principiellt fel i att älska sin familj mer än grannens familj. På samma sätt finns det inget principiellt fel i att älska sitt eget folk mer är grannens folk. De mest harmoniska och lyckliga samhällena på jorden är västinspirerade och homogena. Till exempel Japan eller Finland.
Problemen formar politiken, inte tvärtom. Det som växer fram i framförallt Europa just nu är kanske mer korrekt ”antiglobaliseringsrörelser”, inte högerextremism. Det är antagligen inte heller en slump att de uppstår just nu, eftersom många av de problem med öppna gränser, global konkurrens, osv, nu börjar göra sig gällande.
Vi lever i den kanske första tidseran någonsin där nationer inte längre ser det som en självklarhet att sätta sina egna intressen först.
Försvaret av demokratin måste vara försvaret av allas demokratiska rättigheter och likhet inför lagen. Extremvänsterns allians med det politiska etablissemanget innebär att den ges avsevärt inflytande över polis och rättsväsende, med uppenbar risk att Sverige i smyg förvandlas till polisstat där människor med ”fel” åsikter förföljs och förvägras sina grundlagsfästa rättigheter.


   
Citera
DaimX
Ämnesstartare

Hoppas att ni orkade läsa allt... det blev lite långt.


   
SvaraCitera

Har du kopierat det där rakt av från nån blogg eller nåt eller?

Vad tänkte du att vi skulle diskutera?


   
SvaraCitera
NEMI
 NEMI

Det är ju ett par konstateranden i alla fall.
sen går de ju att se olika på hur dom gjorts.


   
SvaraCitera
DaimX
Ämnesstartare

Feberyra:
Har du kopierat det där rakt av från nån blogg eller nåt eller?

Vad tänkte du att vi skulle diskutera?

Det var väll ingen direkt diskussions tråd utan mest ett påstående, Jag skrev själv men fick inspiration ifrån ett nyhets inslag.


   
SvaraCitera
DaimX
Ämnesstartare

Har ni andra åsikter, något att tilläga, eller motargument?


   
SvaraCitera

DaimX: Det var väll ingen direkt diskussions tråd utan mest ett påstående, Jag skrev själv men fick inspiration ifrån ett nyhets inslag.

Då har du inte förstått syftet med en diskussionstråd som detta ska vara.


   
SvaraCitera

DaimX: Har ni andra åsikter, något att tilläga, eller motargument?

Ja, att den här tråden är kass. Vidare att ämnet är intressant att diskutera, men knappast med nationalister och högerextrema, som bara gapar om vikten av yttrandefrihet när det passar deras egna ruttna agenda.


   
SvaraCitera
DaimX
Ämnesstartare

Lav:

Då har du inte förstått syftet med en diskussionstråd som detta ska vara.

Har du andra åsikter eller något motargument? Plocka fram fantasin och skapa en diskussion själv.


   
SvaraCitera
Kudhos

Det är rena rama vilda vänstern där ute.


   
SvaraCitera
DaimX
Ämnesstartare

Feberyra:

Ja, att den här tråden är kass. Vidare att ämnet är intressant att diskutera, men knappast med nationalister och högerextrema, som bara gapar om vikten av yttrandefrihet när det passar deras egna ruttna agenda.

Kan du utveckla "ruttna agenda"??? Om du nu inte tycker lika så kan du väll skriva motargument eller vad du tycker.


   
SvaraCitera
DaimX
Ämnesstartare

Kudhos:
Det är rena rama vilda vänstern där ute.

Utveckla gärna


   
SvaraCitera

DaimX: SvP har en agenda som är otrevlig

Lulz.

I övrigt: Lulz.


   
SvaraCitera
DaimX
Ämnesstartare

Nachac:

Lulz.

I övrigt: Lulz.

Jag sympatiserar inte med SvP, men tycker att våldsvänstern har gått till överdrift när det kommer till att kasta sten på poliser, krossa rutor och hetsa.


   
SvaraCitera
mynona

Svenskarnas parti och dess sympatisörer identifierar sig alltså mer med borgerlig höger än med vänstern? 


   
SvaraCitera