Aviseringar
Rensa alla

Sås till Ris och Lax.


Ämnesstartare

Jag skulle vilja ha lite tips på såser som passar till ris och stekt lax ;o Måste man göra den själv så gärna något enkelt, finns den att köpa färdig så spelar det ingen roll.

Såsa på nu!


   
Citera
Ämnesetiketter
Ämnesstartare

något creme fraishe-aktigt, wasabi, senap och örtkryddor.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sådan där kallsås, som fanns i, skolan. Gott. Vet dock ej hur du gör/skaffar'n.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Soja, förslagsvis japansk


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

fittsås


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

värdeuppgift:

fittsås

Jag har ingen större tillgång på sådant här dock.

Ad_Hoc:

Soja, förslagsvis japansk

Soja är ju ganska givet, man använder mycket soja så tänkte omväxla med någon "sås" istället ;>

Unexpected:

något creme fraishe-aktigt, wasabi, senap och örtkryddor.

Gärna länk till recept eller något, har jag inget recept att följa så blir det garanterat misslyckat ^^


   
SvaraCitera

Creme fraiche med chilismak, röd chili och röd paprika. Där har du din sås, den är jättegod.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sagitta:

Creme fraiche med chilismak, röd chili och röd paprika. Där har du din sås, den är jättegod.

Skall testa 😉 Har 4 filéer på mig att se vad som är godast 😀


   
SvaraCitera

Buddah:

kall testa 😉 Har 4 filéer på mig att se vad som är godast 😀

Det är bäst om du blandar ihop allt först och lägger det i innan du stoppar det i ugnen.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Creme fraiche mixat med sweet chili sås


   
SvaraCitera

creme bonjour cuissine, den med charlottenlök (gult lock) .. braksuccé varje gång


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera