Aviseringar
Rensa alla

sex problem


Ämnesstartare

Hej.. Jag har ett ganska stort problem när de gäller sex. Jag är väldigt trång. Finns de något jag kan göra för att förminska de? För jag skäms väldigt mycket över det.


   
Citera

Vilka är de resterande fem problemen? 


   
SvaraCitera

ska du förminska fittan för du e trång eller va?


   
SvaraCitera

gå till vårdcentralen


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera

https://static.ungdomar.se/users/232700/forum/mmUQ2pW_5.jp g" alt="mmUQ2pW_5.jpg" />


   
SvaraCitera

Synd om dig då, stackars lilla tjej. Gråter


   
SvaraCitera

Synd om dig då.


   
SvaraCitera

skyll dig själv


   
SvaraCitera
arber1

Men det är ju extra skönt när en tjej e trång ! 


   
SvaraCitera
SOMBI

du behöver längre förspel bara


   
SvaraCitera

Prova sära på blygdläpparna medans han för in den, man kan inte vara "för trång". Det är typ som att säga att en kille är "för liten". Längre förspel, glidmedel och sära på blygdläpparna. För de yttre blygdläpparna brukar inte bli så våta så de kan vara enklare att göra så 🙂


   
SvaraCitera

Du behöver nog en karl med lite redigare balle än din pojkvänsGlad


   
SvaraCitera

Det beror på hur gammal du är. 

Du kan inte förvänta dig att allt kommer att glida in så smärtfritt men självklart är det upp till killen att göra det bekvämt för dig. 

Om personen är din boyfriend så kan han väl vara lite mera passionerad och tålamodig med dig eftersom vaginan kräver en slags process för att kunna fullgöra sitt "aktivitet". Ha lite mer förspel, slappna av, tillit och kärlek spelar stor roll i vissa fall men inte i alla. 

Ibland kan det räcka med att vara attraherad av personen men självklart också förspel ska man ha. Retas lite i sängen och sånt. 

Men är det, en gångs grej med en så kallade "kompis" eller helt enkelt med en främling så kan du behöva lite mera förspel, men det beror på hur upphetsad eller sexuellt upptänd du är. 

Däremot kan jag inte rekommendera dig att använda sexuella tillbehör som dilldoftande eftersom jag antar att du är ung och du är på väg att lära dig mera saker. 

Låt mig berätta en killes hemlighet men jag vet inte om jag ska kalla det hemlighet, aja.  Killar i alla fall 18 + som har mera erfarenhet eller lite mer iaf, älskar trång vagina eftersom njutning är mycket bättre och trång.  

Nu känner jag mig pervers, men om du har mera frågor just let me know :). 

Lycka till och skäms aldrig för det du har. 🙂 

/ Identitet


   
SvaraCitera
lax
 lax

det kommer med tiden.

se det som att lära sig att gå. barn lär sig detta i varierande ålder, och somliga är bättre än andra. men att gå, precis som att försöka sig, är en av människosläktets kännetecken samt nödvändighet för världsdominans. du kommer att stå på benen, eller sära på dem, när det händer. fortsätt tills du lever upp till ditt mänskliga syfte.


   
SvaraCitera