Forumet - Sill.

Sill.

1201 0 46
Vad passar det till?

Vil äta burk sill pga omega3

(gillar inte kapslar o har ingen tro på dem heller, o tran är så muppigt o annan fisk är oftast så värmd att omega3 är borta)

Fast det är lite tråkigt att äta det till macka o jobbigt att koka potatis
Så undrar vad man kan äta tillsamman med sill för det är inte särskilt gott i sig själv

Spana också in:

dazed:

Brännvin?


Får ta o prova. Dricka vinet o äta sillen? Inte så att man har en skål med brännvinet som sillebitarna simmar runt i o så glufsar i sig allt?


nubbie:

Känns som att man bara kan äta sill till potatis typ.

Kanske färska grönsaker? Svamp å grejer. Kan nog vara gott.


Aa sill o poteter med gräddfil o gräslök [love]
Men mh det kanske skulle va gott, eller åh kanske något sushi-aktigt men med sill istället

Hjärtlös:

inter jag gör vad du vill om du ger mig en falafel tillmmm kanske falafel


Gillar inte falafel vad jag minns [blush]
dazed:

Det beror på om man vill vara nyskapande eller ej.


Oj som jag skrev så skulle sillebitarna glufsa i sig allt.. skumt det kanske är ett tecken att man ska äta sillen när den lever typ ha ett brännvinsakvarium o så fiska upp de sprattlande slemsakerna som en björn. Nu det skulle va nyskapande!
Werjevir:

Oj som jag skrev så skulle sillebitarna glufsa i sig allt.. skumt det kanske är ett tecken att man ska äta sillen när den lever typ ha ett brännvinsakvarium o så fiska upp de sprattlande slemsakerna som en björn. Nu det skulle va nyskapande!


Jag menar det!
nubbie:

Fast sill har ju en så pass speciell och stark smak, tror det blir svårt att få till det bra. Sill och ris känns fel att tänka på iaf, speciellt sushiris med vinäger.


Hmm jo mycket speciell smak hm fast jo jag tror ris skulle va bra det är ju så neutralt passar till nästan allt eller kanske citron, jag får prova mig fram genom en sill buffét!

Hur är läget för resten Nubbie? Hörde att du ordnat sådär mys grej med fönstret! Blev det bra? :◊
Blivande_japan:

om ingen sagt vd redan kan man panera sill i mjöl och äta med potatismos, lingonsylt och lite ärtorvill förtydliga att jag ej pratar om inlagd sill nu


Mh det är gott kan nog göra så, om jag steker den på svag värme o försiktigt så bör ju omega3 finnas kvar
Werjevir:

Hmm jo mycket speciell smak hm fast jo jag tror ris skulle va bra det är ju så neutralt passar till nästan allt eller kanske citron, jag får prova mig fram genom en sill buffét!


KAnske men tvivlar på att sushiris blir bra!

Werjevir:

Hur är läget för resten Nubbie? Hörde att du ordnat sådär mys grej med fönstret! Blev det bra? :◊


Det är okej med mig. Mjo jag testade, fungerade inte, måste nog mörklägga mer. Har två fönster i mitt rum och fixade bara med ena.
Äter sill just nu. Senapssill.

Har rödkålssallad till i vilken det återfinns apelsin, russin, solrosfrön, rivna morötter och fetaost. Utöver rödkålen då dvs (vilken jag f.ö stekte med lite skivad vitlök och honung).

Har även ett par skivor gouda på tallriken, ett kokt ägg, majonnäs med sweet chili i, ett halv skivat päron och ett gäng paprikastavar.

Fungerar bra.
Blivande_japan:

får man fråga varför du fått pippi på omega 3, och då särskilt från sill?


För det är den feta fisken som är lättast att få tag på här om man bortser från lax. Vill inte äta lax för ätit det för mycket o hatar hela laxindustrin med odlad lax.
O omega3 är ju bra o svårt o få i sig :◊

Chi Huang Ti:

Dock är det ju nästan ingen som äter stekt sill längre


Visst är det synd ) :
Vore nice om fler började fiska egen fisk o äta den
Det vill jag

nubbie:

Det är okej med mig. Mjo jag testade, fungerade inte, måste nog mörklägga mer. Har två fönster i mitt rum och fixade bara med ena.


Aa det måste nog vara helt mörk, man får välja mellan häftigmysgrej o skönt dagsljus