Aviseringar
Rensa alla

Skilda föräldrar?


Ämnesstartare

Nu förtiden skiljer ju sig alla föräldrar typ, är era skilda?


   
Citera

japp en vår så fick det va nog


   
SvaraCitera

nej, men de har bråkat ganska intensivt emellanåt förut. en gång i flera dagar, då trodde verkligen jag och syrran att det var kört typ.. 


   
SvaraCitera

gudja


   
SvaraCitera
Ice
 Ice

Snällasvara: Nej!


   
SvaraCitera

Hell yes. 


   
SvaraCitera

verkar som fler o fler skaffar barn o allt o sen bara fan nu försvann känslorna hahah mitt förra crush skaffa ju barn o sen typ 2 månader efter banrnet kommit ut gjorde dom slut


   
SvaraCitera

yes. de skiljde sig när jag var 7 ungefär, har aldrig riktigt berörts av det dock. tkr det var mkt bra att de separerade


   
SvaraCitera

Nej, de har vart tillsammans i 30 år snart.


   
SvaraCitera

min päron ä ihop o kommer nog va tills döden skiljer åt


   
SvaraCitera

Nix


   
SvaraCitera

Ja, och de har varit det i ungefär tio år. Har varit rätt jobbigt iom att de bor 60 mil från varandra och när jag skulle välja vem jag skulle bo hos blev det att jag var tvungen att välja mellan min pappa eller min bror (ville ju egentligen bo med båda). Sen har det varit jättejobbigt för min mamma att ensam ta hand om både mig och min bror (speciellt då det har hänt en del saker), vilken har lätt till en rätt dysfunktionell familj. 

Men det positiva är väl att mina föräldrar åtminstone skildes som vänner, med rätt lite bråk och vi barn slapp involveras i själva skilsmässan. 


   
SvaraCitera

Ja, sen massa år tillbaka. Men de verkar ha börjat umgås mer igen på senare tid.


   
SvaraCitera
seumi

Inte än, men det är på G 


   
SvaraCitera

Min mamma dog när jag var 9 (är 17) och då var hon och pappa gifta men nu har han ju hittat en ny då och dem är fortfarande tillsammans fem år tillbaka:)


   
SvaraCitera