vet inte, äter inte det pga. innehållet så vet inte om jag ens tkr om det nu för tiden...
Kan dock tänka mig att den bredbara är/smakar fetare.. Men jag skulle hellre föredra att bre på, lättare att justera mängden då?? den ramlar inte av brödet?? => fler fördelar??
Ice:
Finns mycket värre ingredienser i godis än i leverpastej. T.ex röd godis, då använder man karmin för att de ska bli rött, som görs av möss och råttor.
Du menar löss
Ice:
Menade de jag skrev. Går också att använda löss när ska göra karmin.
Jag tror inte på dig. Kan du bevisa det?
skivbar
vidrigt
Bredbar, helt klart.
fast naturell förstås inget ica skit
FNÖ:
sa du till mig?
självklart dfr jag struntade i att citera ditt svar o kommenterade ämnet för tråden
reben:
självklart dfr jag struntade i att citera ditt svar o kommenterade ämnet för tråden
har alla pms i dag